Vande Bharat: Air India kondigt nog 14 vluchten aan tussen India, VK

air india flight

representatiefLivemint

De nationale luchtvaartmaatschappij Air India heeft zondag 14 extra vluchten tussen India en het Verenigd Koninkrijk aangekondigd onder Vande Bharat Mission, voor de evacuatie van indianen die vastzitten in het VK tijdens een COVID-19-pandemie.

De vluchten zijn beschikbaar van 15 tot 24 juli. Boekingen voor de vluchten openen op 13 juli vanaf 14.00 uur. IST, zei de nationale luchtvaartmaatschappij in een tweet.

“Air India zal tussen 15 en 24 juli tussen het VK en India 14 extra vluchten uitvoeren onder #VBM. Boekingen zullen op 13 juli vanaf 14.00 uur IST op onze website worden geopend. Passagiers kunnen ook een bezoek brengen aan de luchthaven- en stadsreserveringskantoren”, aldus het.

Het Air India-vliegtuig dat de eerste reis vanuit Lucknow vliegt,

Het Air India vliegtuigHAIDAR HAMDANI / AFP / Getty Images

De vluchten van de luchtvaartmaatschappij naar Londen zijn gepland vanuit verschillende steden, waaronder Delhi, Mumbai, Bengaluru, Ahmedabad, Chennai en Amritsar.

Verder zei de luchtvaartmaatschappij in een andere tweet dat zij van 25 tot en met 28 juli extra vluchten onder de Vande Bharat-missie zal uitvoeren die Delhi, Mumbai, Bengaluru en Chennai verbinden met Amsterdam in Nederland.

Het zal in het kader van het initiatief ook aanvullende vluchten uitvoeren van 21 tot 24 juli die Frankfurt, Duitsland verbinden met Hyderabad, Mumbai, Bengaluru, Chennai en Delhi.

READ  Dissociatie interactieve v1-ontwikkelaar wordt afgesloten
Written By
More from Aubrey Mason
Disco Elysium studio zegt dat rechtszaken van voormalige leden zijn opgelost
De rommelige sage van Disco Elysium studio ZA/UM – verwikkeld in een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *