Vanderbilt Football Spring Game: live updates

Vanderbilt Football Spring Game: live updates

De voorjaarsvoetbalwedstrijd van Vanderbilt 2023 biedt de gelegenheid om te kijken hoe het met de jongere spelers gaat terwijl het team eropuit is om Clark Lea’s derde voetbalseizoen te spelen.

Hoewel de Commodores slechts drie startende starters hebben – running backs Cedric Alexander, linebackers Jelen Roth en Ethan Crisp – zullen verschillende eerstejaars en tweedejaars in meer rollen worden aangeboden. Quarterback AJ Swann, die in het voorjaar als starter werd aangewezen, krijgt ook de kans om zijn ontwikkeling te laten zien, terwijl senior Ken Seals en eerstejaarsstudenten Drew Dickey en Walter Taylor strijden om de back-upbaan.

Aanvallend zal Vanderbilt nieuwe bijdragers moeten vinden aan het krappe einde en teruglopen, maar een groot percentage van zijn productie teruggeven aan de aanvalslinie en bij de ontvanger. Verdedigend hebben de Commodores de meeste van hun starters van een jaar geleden teruggestuurd, maar ze zullen de productie van verschillende high-impact spelers moeten vervangen: linebacker Anfernee Orji, safety Maxwell Worship en cornerback Jeremy Lucien.

READ  Tips voor Amerikanen van ver om het coronavirus dit vakantieweekend in toom te houden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *