Vanderbilt won zijn eerste SEC-wedstrijd sinds 2019 met een verbluffende Kentucky No. 24

Vanderbilt won zijn eerste SEC-wedstrijd sinds 2019 met een verbluffende Kentucky No. 24

Vanderbilt scoorde het winnende doelpunt met nog 32 seconden te gaan om zaterdag 24-21 van streek te raken bij 24e geplaatste Kentucky en een 26-game winning streak te behalen na het verlies van de SEC.

De laatste overwinning van Vanderbilt kwam op de conferentie van 19 oktober 2019, met een overwinning van 21-14 op Missouri. De Commodores (4-6, 1-5 SEC) hadden in oktober 2018 een conferentiewedstrijd op de weg gewonnen tegen Arkansas.

quarterback Mike Wright Hij rende 59 yards om te landen in het eerste kwart voordat hij een 8-yard touchdown voltooide Will Shepard overwinning te claimen.

Wright werd uitgeroepen tot de Commodores’ beginnende strateeg voor de seizoensopener, maar werd geschorst na een verlies van 45-25 tegen Wake Forest op 10 september. AJ Swan Hij begon de laatste zes wedstrijden, maar werd gediskwalificeerd tegen Kentucky wegens een blessure.

“Je hebt een stel jongens die vechten”, zei Vanderbilt-coach Clark Lea. “We bouwen een programma en we bouwen een hard programma. Er zijn mensen nodig die bevooroordeeld zijn, de juiste dingen op de juiste manier doen. En dat is wat deze mensen doen. Ik ben blij dat ze vandaag beloond zijn.”

Wright rende 126 yards en landde en gooide 184 yards en nog een punt. Ray Davis Hij voegde 126 snelle yards toe en landde de brik.

“Het zal veel zijn om op te ruimen, maar we leren graag van de overwinningen”, zei Leah. “Ik ben trots op Mike. Mike heeft een moeilijk jaar achter de rug, een zwaar jaar op persoonlijk vlak. Maar hij worstelde er doorheen en bleef bij zijn teamgenoten en maakte zich elke week klaar. Hij maakte dit seizoen een aantal grote wedstrijden voor ons. Hij kwam uit met een geweldige prestatie die uiteindelijk leidde tot een connectie met Will Shepard, en ik dacht dat hij een aantal echt coole dingen deed om ons vroeg in het spel te houden.

READ  Er ontstond enige onzekerheid toen de NBA-kerstdagspellen naderden

Het lijkt erop dat Kentucky (6-4, 3-4) de poging van Vanderbilt heeft overleefd na achteruit te rennen Chris Rodriguez Hij gaf de Wildcats tweemaal een voorsprong, scoorde 5-15-14 en racete vervolgens een 72-yard touchdown om het 21-17 te maken met nog 5:03 over in het spel.

De game-winnende Vanderbilt-engine leek te stoppen, maar Octavius ​​​​OssendenPersoonlijke fout besteed aan a Tyrrell Ajian bezwaar. Wright kreeg een nieuw leven en voltooide een 40-yard pass naar Quincy Skinner Jr. Naar Kentucky 9 op de vierde en elfde plaats om de uitslag van de overwinning te bepalen.

“Je geeft ze de eer”, zei Kentucky-coach Mark Stubbs. “Ik ben er geweest. Ik weet hoe hard hun werk is. Het is een goed moment voor hen. Het is moeilijk voor mij om mijn vinger op [one] iets. Teleurgesteld over de gang van zaken. Ik denk iedereen. Om wat voor reden dan ook, ik krijg het niet voor elkaar met dit team.”

Dit is niet de eerste keer dat Kentucky Vanderbilt versloeg met een lange losing streak. In 2003 versloegen de Commodores de Wildcats op 15 november thuis met 28-17 achter vier touchdown-passes van Jay Cutler om een ​​einde te maken aan de verliezende reeks van 23 wedstrijden.

De Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *