Xbox en Marvel Center banen in STEM met ‘Black Panther: Wakanda Forever’

De langverwachte release van Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever Shuri ziet technisch genie Letitia Wright centraal staan. Terwijl jonge vrouwen en andere STEM-aspiranten uitkijken naar dit nieuwe rolmodel, hebben Microsoft en Marvel Studios geallieerde troepen Om de kracht van haar model nog verder te vergroten.

Op 3 november nodigden de twee bedrijven journalisten, makers en gemeenschapsleiders uit in het Microsoft Experience Center in New York om na te denken over Shuri’s voorbeeld en de echte inspanningen van vrouwen in technologie te vieren.

De avond begon met een bijzondere video van Letitia Wright Zelf benadrukte ze de kracht van inspiratie voor het Black Panther-verhaal. Vervolgens rondtrekkende redacteur bij PEOPLEMensen
Janine Rubinstein betrad het podium en introduceerde de sprekers: Q Muhaimin van Microsoft, Product Manager voor Xbox Experiences en Educator Erica Buddington, oprichter van de Langston League en Champion of Education Relevant Culture and Identity Affirmation.

Rubinstein begeleidde panelleden door reflecties op elk van hun reizen in de wereld van technologie en de identiteitsgerelateerde strijd die daarbij betrokken was. Vrouwen brachten hun successen, uitdagingen en de rolmodellen die hen al die tijd verheven hadden, zoals Shurey nu kon doen, naar velen.

Bovendien, zei Rubinstein, zullen de inspanningen van Microsoft en Marvel Studios om de impact van de nieuwe film te maximaliseren, hier niet eindigen. De samenwerking op meerdere niveaus omvat ook aankopen van gemeenschapstheater met lokale contentmakers om de film naar gemeenschappen met weinig middelen te brengen, en een oogverblindende uitvoering door een drone in de nachtelijke hemel, de allereerste lezing in de Wakandan HBCU door professor Jacoby Dubos aan Howard University, nieuw en gemakkelijk te volgen Codeermethode: Jonge mensen technische vaardigheden bijbrengen door hun eigen Black Panther-videogame te maken.

Maar natuurlijk zat de ster van het evenement op zijn voetstuk links van Rubinstein: een op maat gemaakte Xbox Series X met patronen, consoles en oplaadstations die allemaal zijn ontworpen om de iconische Black Panther Wakandan-groet op te roepen. De groep beschouwt zichzelf als een integraal onderdeel van dit hele initiatief en de kracht achter het zwarte pantersymbool. Daarom zijn Microsoft en Marvel Studios van plan om het via een speciale Twitter-weggeefactie aan een paar gelukkige winnaars te overhandigen.

De eerste Black Panther-film boekte niet alleen kritisch en commercieel succes, maar veroorzaakte ook een culturele golf die zelfs vandaag de dag nog over de hele wereld resoneert. En nu is de serie klaar om die impact nog verder uit te breiden, deze keer werpt een helderder licht op vrouwen van kleur die op hun eigen manier tech-leiders en krijgers willen zijn.

Dan hoopt deze samenwerking dat allemaal uit te betalen.

Black Panther: Wakanda Forever Speelt nu in de bioscoop. De filmsterren Letitia Wright, Tenoch Huerta en Angela Bassett, en wordt geregisseerd door Ryan Coogler.

De weggeefwedstrijd van Microsoft voor de aangepaste Black Panther Xbox Series X is nu actief en eindigt op 1 december. Wij zien Hier voor details Over hoe je via Twitter kunt indienen om kans te maken.

Voor meer informatie over films en tv-programma’s, volg mijn pagina op Forbes. Je kunt me ook vinden op TwitterEn de InstagramEn de YoutubeEn de tik tok.

READ  Xbox Halo Infinite-spelers willen zich afmelden voor cross-play om cheaters op pc te vermijden
Written By
More from Vanessa Hale
T-Mobile biedt een gratis iPhone 11 Pro aan voor nieuwe en bestaande abonnees
Bij T-Mobile kun je een gratis iPhone 11 Pro krijgen als je...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *