Veren spugen! De fotograaf legt de woedend uitziende boomklever vast die de indruk van Angry Birds maakt

Veren spugen! De fotograaf legt een woedend uitziende boomklever vast die indruk maakt van het populaire gsm-spel Angry Birds

  • Wildfotograaf Will Hall was in Hampshire toen hij de boomklever brak
  • De 26-jarige zei dat het een ‘lucky shot’ was om de vogel te vangen in de positie die hij deed
  • De kleine vogel zoefde door de lucht met een fel vastberaden blik op zijn gezicht

Deze echte ‘boze vogel’ heeft zijn innerlijke superheld gekanaliseerd terwijl hij als een kogel rechtstreeks op de camera vloog met zijn vleugels naast zijn zij – hij leek zelfs zijn identiteit te verbergen met een oogmasker.

Wildlifefotograaf Will Hall was vorige week in Otterbourne in Hampshire te wachten om een ​​paar torenvalken te schieten toen hij een paar meter verderop een boomklever zag.

De snelle fotograaf vermoedde dat het naar hem toe zou vliegen en maakte een enkele ‘gelukkige foto’ van het kleine vogeltje dat door de lucht zoefde met een fel vastberaden blik op zijn gezicht.

De foto die Will Hall maakte van een boomklever die zijn innerlijke superheld kanaliseert terwijl hij met een felle blik op de camera rechtstreeks naar de camera vloog toen Will in Hampshire op zoek was naar torenvalken

Dankzij de ongebruikelijke gezichtsmarkeringen van de vogel leek het zelfs alsof hij een superheld droeg of een uitdrukking droeg waardoor hij perfect zou passen in Angry Birds, het populaire gsm-spel.

READ  Dynamico releases op mobiele platforms

Angry Birds werd gelanceerd in 2009 en bevat geanimeerde veelkleurige vogels die hun eieren van varkens proberen te redden.

Fans van Will's foto vergeleken de vogel met de iconische Angry Birds-tekenfilms uit het populaire gsm-spel

Fans van Will’s foto vergeleken de vogel met de iconische Angry Birds-tekenfilms uit het populaire gsm-spel

De 26-jarige fotograaf zei dat de meeste foto’s van vogels tijdens de vlucht hun vleugels uitgespreid laten zien, maar dat de boomklever ze in hun neerwaartse beweging instelt en dat het vrij ‘zeldzaam’ was om dat exacte moment vast te leggen.

De torenvalken kwamen die dag niet opdagen voor sportcoach Will, maar tussen de honderden foto’s die hij maakte, viel de ‘grappige’ en perfect gefocuste opname van de ‘supervogel’ op als zijn favoriet.

Will uit Winchester, Hampshire, zei: ‘Het was misschien wel de beste foto die ik van die dag kreeg – het is best grappig en ik moet er gewoon om lachen.

‘Ik heb een paar mensen horen suggereren dat hij eruitziet als een kleine superheld die recht op je af komt met een kleine zwarte bandiet of gezichtsmasker.

‘De meeste foto’s van vogels tijdens de vlucht hebben hun vleugels gestrekt, maar de manier waarop de boomklever vliegt, betekent dat ze hun vleugels instoppen bij de neergaande slag – dus het is vrij zeldzaam om dat’ stilstaande ‘moment te krijgen.

‘Boomklevers zijn best grappig omdat ze er altijd behoorlijk chagrijnig uitzien – hij lijkt beslist een beetje op de Angry Bird.

‘Ik vind vogels fascinerend – je kunt zien hoe klein en compact ze zijn als ze recht op je af komen – het lijkt op een kleine raket.’

READ  Puppoz is een schattig puzzelspel voor puppy's dat nu beschikbaar is voor mobiel | Lidwoord

Will bezocht Otterbourne in de hoop een paar torenvalken te fotograferen waarvan hij wist dat ze in de buurt waren en terwijl hij wachtte, zag hij een paar meter verderop een kleine boomklever.

Will, 26, zag de boomklever op slechts een paar meter afstand van waar hij in Otterbourne zat te wachten om foto's te maken. Terwijl hij zijn camera pakte, begon de vogel naar hem toe te zoomen

Will, 26, zag de boomklever op slechts een paar meter afstand van waar hij in Otterbourne zat te wachten om foto’s te maken. Terwijl hij zijn camera pakte, begon de vogel naar hem toe te zoomen

Mensen hebben de zwarte strook over het gezicht van de vogel vergeleken met een superheldenmasker of een bandietenmasker

Mensen hebben de zwarte strook over het gezicht van de vogel vergeleken met een superheldenmasker of een bandietenmasker

De roofvogels kwamen nooit opdagen, maar tussen de ongeveer 900 foto’s die hij die dag voornamelijk van zangvogels maakte, was de enkele opname die hij van de zoemende boomklever maakte zijn favoriet.

Will zei: ‘Ik zag de boomklever van veraf en ik kon zien dat hij naar me toe zou vliegen en ik schoot toevallig op het juiste moment een schot af – het was puur geluk.

‘Als je het op het kleine schermpje aan de achterkant van de camera ziet, is de kwaliteit van het beeld niet erg goed, ik kon niet echt zeggen of ik de focus had genageld totdat ik het terug had.

‘Ik wist dat het een grappig beeld zou worden, maar ik realiseerde me niet hoe goed het er recht langs de vogel uitzag.

‘Ik dacht niet dat het een bijzonder populaire post zou worden, maar het lijkt tot nu toe waarschijnlijk mijn meest populaire post te zijn geweest.

‘De reacties waren erg leuk – het was leuk om een ​​grappige foto te hebben die mensen leuk vinden in een behoorlijk ellendige tijd.’

READ  Harry Potter: Puzzles & Spells nu beschikbaar op mobiel en Facebook Gaming

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *