Vergeet ‘Stray’ – deze indiegame op Xbox Game Pass is voor hondenliefhebbers

dieren spelletjes Alle woede nu. verdwaald Hij heeft de wereld in vuur en vlam gezet met zijn schattige, realistische kattenverkenningsstijl. (Zelfs echte koopjeskatten doen mee.) Maar waar gaan hondenminnende gamers naartoe?

Mensen en honden hebben altijd een speciale band gehad. Geen enkel ander dier heeft zo’n unieke evolutionaire relatie met ons. Samen hebben we het dierenrijk veroverd. In ruil daarvoor geven we onze beste vrienden een eervolle plaats in onze samenleving (sorry, katten). Natuurlijk zijn we in onze moderne wereld niet op met jagen, verzamelen en hoeden van vee. We maken vooral content, als er een game over is toch?

daar! Pupperazi Van de maand Sundae is net zo eenvoudig een premisse als de triviale titel. Er zijn leuke honden. Er zijn geweldige honden die er zijn. Er zijn koude honden die er zijn. Er zijn honden op skateboards met hoeden daar. Het is jouw taak om ze allemaal te fotograferen en online te delen. Klinkt als een leuke ontsnapping, toch?

Je ontsnapping begint als een humanoïde camera met absoluut cartoonachtige armen in een wereld van honden. Er zijn geen mensen op de wereld PupperaziEcht een paradijs dat zeker een bezoek waard is. Jouw taak is simpel, word de beste hondenfotograaf. Je pad naar succes is ook heel duidelijk. Een escalerende reeks in-game missies zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar een aantal zeer specifieke verzoeken. Je beloningen voor het voltooien van missies worden uitbetaald in Bonks, een basisvaluta die wordt gebruikt om je uitrusting te upgraden.

READ  Xbox-deals - consoles met korting, S-serie-bundel en meer

Als het eenvoudig lijkt, is dat omdat het zo is. Dit is geen spel dat bedoeld is om hele weekenden door te brengen; Veel leuke middag. Er zijn geen lange of korte scènes. De graphics zijn gestileerd, maar een beetje kemphaan (bedoelde woordspeling). Je krijgt schattige dojo-foto’s, maar de puppy’s zijn vrijwel statisch. Verwacht het niet verdwaald-Maar honden en zij zullen het naar hun zin hebben.

Slechts een paar zoute honden.Kitfox-spellen

Exploratie is primitief van opzet. Er zijn geen waypoints of snelkoppelingen omdat de kaarten niet verwarrend zijn en de uitdagingen open zijn. Als je hulp op HUD-niveau nodig hebt voor een doel als ‘een foto maken van een aangeklede hond’ in een game waarin alleen honden aanwezig zijn, dan zijn videogames waarschijnlijk niets voor jou. vreugde Pupperazi In deze kleine ontdekkingen.

Deze ontdekkingen worden vastgelegd in de in-game Puppypedia, waarin veel van de goede jongens en meisjes die je onderweg neerschiet, worden gerangschikt. De meeste grote rassen zijn hier te vinden, samen met contextspecifieke afbeeldingen zoals ‘Hond met een zandkasteel’.

mensen klagen? op het www? Wat?Kitfox-spellen

Het houdt ook uw populariteit bij op dogNet, het sociale mediaplatform waar u al uw foto’s moet uploaden. Het heeft een aantal specifieke categorieën voor volgers, zoals ‘Goth’ of ‘Fashion’, die de verschillende soorten honden weerspiegelen die je in de film hebt vastgelegd. Geheime doelen zijn ook te vinden in enveloppen verspreid over de kaart. Als je lang genoeg rondloopt, vind je wel iets nieuws om te doen.

Als je het meeste uit het spel wilt halen, ga dan niet op jacht naar prestaties. Rustig aan, neem de tijd en waardeer alle gekke puppy’s die er zijn. zitten. besteedt. Een goed persoon.

Pupperazi Nu beschikbaar op Game Pass. Het is ook beschikbaar voor aankoop op pc en Xbox.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *