Verizon biedt gratis abonnementen op Apple Arcade en Google Play Plus

Tim Cook, CEO van Apple Inc. Tijdens een evenement in het Steve Jobs Theatre in Cupertino, Californië, VS, op maandag 25 maart 2019.

David Paul Morris | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Verizon Ze zei dat ze abonnementen van zes en twaalf maanden zal toekennen aan een appel Arcade en De Google Play Plus omdat het meer gebundelde inhoudsaanbiedingen toevoegt aan zijn draadloze abonnementen.

Nieuwe en bestaande abonnees van Verizon Wireless krijgen zes maanden gratis Apple Arcade of Google Play Plus met lijnactivering bij geselecteerde onbeperkte abonnementen. Abonnees op onbeperkte “Play More” en “Get More” Verizon-abonnementen U krijgt biedingen voor 12 maanden, zei het bedrijf.

Verizon De inhoud is toegevoegd Om zijn draadloze abonnementen te onderscheiden van concurrenten AT&T En de T-Mobile Terwijl Proberen te worden Het eerste aanspreekpunt voor klanten die genieten van incassodiensten. Verizon biedt momenteel gratis Disney +, ESPN +, Hulu, Apple Music en een jaar Discovery + voor een aantal onbeperkte abonnementen.

Verizon probeert pakketten te diversifiëren door naast tv-inhoud ook game-abonnementen aan te bieden. Verizon Eerder liep Promotie van 12 maanden op PlayStation Plus en PlayStation Now vorig jaar. De gratis games stimuleren ook het gebruik van Verizon en kunnen de snelheid van het 5G-netwerk van het bedrijf laten zien.

Voor Apple en Google leiden de promoties tot nieuwe activeringen voor consumenten die nog steeds niets weten over gameservices met abonnementen.

Apple Arcade en Google Play Plus rekenen meestal $ 4,99 per maand voor een abonnement. Apple Arcade geeft Apple-gebruikers toegang tot meer dan 180 games om te spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV 4K, waaronder ‘NBA 2K21 Arcade Edition’ en ‘The Oregon Trail’

READ  Het nieuwe Xbox-dashboard van Microsoft wordt deze week uitgerold

Google Play Plus bevat meer dan 800 games en apps, waaronder “Football Manager 2021 Mobile”, “Sonic the Hedgehog Classic” en “Peppa Pig: Golden Boots”.

BEKIJK: Verizon CEO Hans Vestberg over een nieuw initiatief om de digitale kloof te overbruggen

Written By
More from Lesley Curry

Fans van Animal Crossing New Horizons zijn boos op de verrassing van Nintendo

Animal Crossing: New Horizons is aan het zijn Viert zijn eerste verjaardagMaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *