Verjaardagspecial: Hoe goed ken je Taapsee Pannu? Laten we het uitzoeken

Happy Birthday Taapsee Pannu: Lesser Known facts about

Taapsee Pannu is de brullende tijgerin van Bollywood die niet alleen de krantenkoppen haalt met haar films, maar ook vanwege haar sterke en onverschrokken meningen. Taapsee heeft haar fans onder de indruk van haar ongelooflijke prestaties in de films, waardoor de toekomst mooier wordt voor inhoudgestuurde cinema. De actrice die vandaag 32 is geworden, is erin geslaagd een enorme fanbase op te bouwen met haar briljante acteervaardigheden en unapologetic houding.

In korte tijd is ze een van de meest veelbelovende en charmante actrices van Bollywood geworden. Geboren in een Sikh-familie in New Delhi, begon Taapsee haar carrière via Kollywood en maakte haar debuut in Bollywood via Chashme Baddoor in 2013.

Voor iemand die niet uit een filmachtige familie komt, is Taapsee erin geslaagd haar naam gracieus te maken, met puur hard werk en toewijding. Hoewel er veel is gesproken over haar acteervaardigheden en films, zijn er veel dingen over haar persoonlijke leven die nog steeds verborgen zijn voor de meeste fans. Hier is de lijst met minder bekende feiten van ‘Pink’ roem Taapsee Pannu:

1. Het mysterie achter de naam ‘TAAPSEE’

Taapsee Pannu

Instagram

Hoewel veel namen zoals Rahul, Pinky, Bablu, Preeti en nog veel meer meestal in elk huishouden voorkomen (niet beledigend), zijn er enkele namen die meteen onze aandacht trekken en ‘Taapsee’ is daar zeker een van. Van spelling tot uitspraak, alles is bijzonder aan deze naam. Maar weet je hoe de Manmarziyaan-ster deze naam kreeg?

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Welnu, in een interview onthulde Taapsee dat haar ouders haar “Tapasee” noemden, wat meestal verkeerd werd gespeld, waarna het werd veranderd in “Taapsee” en van “Punnu” in “Pannu”. Zelfs na zoveel veranderingen werd haar naam vaak verkeerd gespeld en werd haar cheque daardoor ook gestuiterd.

2. Wist je dat de bijnaam van Taapsee eigenlijk onze favoriete instant noodles is?

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Je leest het goed. Vanwege haar waanzinnig gekrulde haar wordt Taapsee door haar geliefden ‘Maggie’ genoemd. En net als haar bijnaam, rockt ze ook de krullende look.

3. Software Engineer voor glamoureuze actrice

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Net als veel andere acteurs in Bollywood was Taapsee ook ingenieur voordat ze actrice werd. Ze werkte als Software Engineer en zou tijdens haar ambtsperiode een aantal apps hebben ontwikkeld.

4. Wist je dat Taapsee uitstekend is in sport?

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Dus we hielden allemaal van Harpreet Kaur voor Soorma en haar enthousiasme als sporter. Nou, in het echte leven is Taapsee ook een Avid Squash Player.

5. Taapsee is een professionele danser

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Hoewel we misschien niet veel van Taapsee’s danskant in de films hebben gezien, is ze in werkelijkheid een getrainde danseres. Taapsee begon Kathak en Bharatnatyam te leren toen ze in de 4e standaard zat en heeft daarvoor vele prijzen gewonnen tijdens school- en universiteitsdagen.

6. Taapsee bezit een ‘Wedding Planning’-bedrijf

Gelukkige verjaardag Taapsee Pannu

Taapsee is zeker een meisje met veel talenten en dat valt te ontkennen. Met haar interesse in eventmanagement startte ze een evenementenbedrijf genaamd ‘The Wedding Factory’ dat evenementen en bruiloften organiseert. Ze runt het bedrijf samen met haar twee partners Farah Parvaresh en haar zus, Shagun Pannu.

7. Eén meisje, veel kronen en titels

Taapsee Pannu

Taapsee PannuInstagram

Voordat hij de filmindustrie betrad, nam de Judwaa 2-ster Taapsee ook deel aan de Miss India 2008-verkiezing en won hij de titels van Pantaloons Femina Miss Fresh Face en ook Safi Femina Miss Beautiful Skin.

Thappad

ThappadTwitter

Op het werkfront werd Taapsee voor het laatst gezien in Thappad, waarvoor ze zeer werd geprezen door de fans en de critici. Naar verluidt zou ze vervolgens worden gezien in een mysterie-thrillerfilm genaamd ‘Haseen Dillruba’, geregisseerd door Vinyl Mathew en geproduceerd door Aanand L. Rai.

De International Business Times, India, wenst Taapsee Pannu, een warme en veilige verjaardag!

READ  Willekeurig: elke versie van Nintendo Power kan nu worden gedownload
Written By
More from Aubrey Mason
Forge-functies: 17 maart 2023 | Hallo
Seizoen 3: Echoes Within is hier en dat geldt ook voor meer...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *