Steve Smith op IPL 13 zegt dat hij teleurgesteld is dat het niet in India zal plaatsvinden

Steve Smith

Smith was in schitterende vorm tegen PakistanTwitter / cricket.com.au

Rajasthan Royals-schipper Steve Smith heeft zijn teleurstelling geuit over de Indiase Premier League (IPL) die dit jaar buiten India wordt gespeeld. De 13e editie van de cashrijke competitie, die in maart werd uitgesteld vanwege een pandemie van het coronavirus, wordt vanaf september in de VAE gehouden.

IPL-voorzitter Brijesh Patel had vorige week aan IANS bevestigd dat de competitie van dit jaar zal worden gespeeld rond de periode van 19 september tot 8 november en hetzelfde is meegedeeld aan de franchises.

Smith op IPL gehouden in VAE

Smith zei dat spelers zich zullen moeten aanpassen aan de omstandigheden in de VAE, maar dat zal volgens hem geen probleem zijn, want volgens hem zal iedereen graag het veld op gaan en cricket van goede kwaliteit spelen na de stop van het coronavirus.

“Ik denk dat een deel van een professionele cricketspeler is om je aan te passen aan elke situatie waarmee je wordt geconfronteerd en dat zal de duidelijke boodschap zijn van de coachingstaf”, vertelde Smith via een videoconferentie aan verslaggevers na de speciale première van Rajasthan Royals ‘documentaire’ Inside Story ‘ ‘, waarin de IPL-campagne van het team voor 2019 wordt getoond.

“De omstandigheden in Dubai kunnen vergelijkbaar zijn met wat je in India krijgt of het kan anders zijn, het gaat erom dat je je op de vlucht aanpast aan wat de conditie past. Een paar spelers hebben duidelijk ervaring met spelen daar eerder. De IPL was er in 2014 denk ik , dus veel mensen hebben daar eerder IPL gespeeld.

READ  World of Warcraft en andere Blizzard-games worden uit China gehaald

“Ik denk dat jongens gewoon uit hun vel springen om wat kwaliteit cricket te spelen. Het is duidelijk teleurstellend dat het niet in India is. We hadden er absoluut graag gespeeld,” voegde hij eraan toe.

Smith sprak ook over het vooruitzicht dat spelers een beetje roestig het toernooi binnenkomen, aangezien sommigen van hen al een tijdje geen internationale cricket hebben gespeeld na de onderbreking van COVID-19. De talismanische batsmannen in Australië zeiden dat iedereen in dit opzicht op dezelfde boot zou zitten en dat er dus voor geen enkel team een ​​extra voordeel zal zijn.

Steve Smith Rajasthan Royals

Smith hield niet van het idee om Gowtham voor Narine te bowlen in het powerplay.Hotstar Screengrab

“Ja, het was een uitdaging. Veel spelers hebben nog geen cricket gespeeld. Vanuit dat oogpunt wordt het een gelijkwaardige wedstrijd”, aldus Smith.

“Iedereen zal met dezelfde soort voorbereiding naar binnen gaan, wat leuk is. Het zijn ongelooflijk verschillende tijden geweest en jongens proberen hun cricket op elke mogelijke manier terug te krijgen.”

“Het zal zeker heel spannend worden als IPL rondrent, dat is zeker”, voegde hij eraan toe.

Ondertussen sprak Royals ‘jongste ster Riyan Parag ook over de terugkeer van de IPL. Hij werd vorig jaar een begrip na zijn halve eeuw tegen de hoofdsteden van Delhi. Met 17 jaar en 175 dagen heeft Parag het record als de jongste speler met een IPL van vijftig.

‘Druk is er alleen als je erover nadenkt. Eerlijk gezegd denk ik niet aan al deze slogan, ongeacht de media of wat de mensen ook zeggen’, zei Parag.

READ  Nieuw Final Fantasy-gerucht heeft PS5-spelers opgewonden

“Het wordt gewoon weer een jaar voor mij … Ik ga opnieuw beginnen, nergens aan denken en gewoon doen wat het team wil dat ik doe, vrij spelen en mijn vaardigheden laten zien”, voegde hij eraan toe.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *