Vermeende mijnbouwboerderij NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti & AMD Radeon RX 7000 uitgerust, meer dan 3 TH/s effectieve hashsnelheid

Dat klinkt gek, maar het is Vermeende mijnbouwboerderij Uitgerust met Next Generation NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti & AMD Radeon RX 7000 Grafische kaarten uit de Flexpool-serie zijn gespot. Mijnbouwbedrijven hebben meestal honderden of zelfs duizenden grafische kaarten die parallel lopen met crypto-goudwinning, maar deze specifieke opzet is gewoon gek en te mooi om waar te zijn.

Volgende-generatie NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti & AMD Radeon RX 7000 grafische kaarten gespot met een mijnbouwbedrijf, beweerde mijnbouwsnelheid van meer dan 3 TH/s te hebben

Er is geen manier om te controleren of deze mijnbouwboerderij daadwerkelijk de genoemde NVIDIA- en AMD-grafische kaarten huisvest, maar deze is momenteel actief. Er zijn drie actieve werknemers verbonden aan het mining-account, waaronder NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti (Overclock-test), AMD Radeon RX 7000 (OC-test) en AMD Radeon RX 7000 (Control-test).

Lenovo onthult AMD Radeon RX 6500 XT 4GB voor Legion T5 gaming-pc

De NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti-factor produceert naar schatting 1,2-1,3 TH/s. Ter vergelijking: een enkele GeForce RTX 3090-kaart produceert ongeveer 110-120 MHz / s. Er is een minimale installatie van 10.000 RTX 3090 nodig om een ​​hash-snelheid van 1,2-1,3 TH/s te produceren. Het tabblad Factor laat niet zien hoeveel grafische kaarten er in de setup worden uitgevoerd, maar het is zeker niet slechts één. De AMD Radeon RX 7000-controletest produceert een gemiddelde van 657,3GHz/s terwijl de Radeon RX 7000 Overclock-test een hashsnelheid van 580GHz/s produceert.

De gecombineerde mijnbouwboerderij heeft tot 3,91 TH/s hash-snelheid kunnen produceren voor het delven van Ethereum en is momenteel gemiddeld 2,47 TH/s. Op basis van de gemiddelde hash-snelheid is de mijnbouwboerderij in staat om 5 ETH per 3 uur te produceren en heeft een geschatte maandelijkse betaling van meer dan $ 4 miljoen USD. Elke transactie is ongeveer $ 20.000 waard (elke 3 uur). De NVIDIA GeForce RTX 4090 Ti & AMD Radeon RX 7000 GPU’s zullen deel gaan uitmaken van de next-gen gaming line-up en zullen naar verwachting pas eind 2022 worden uitgebracht. De gevlekte mijnbouwboerderij trad 12 dagen geleden toe en heeft het netwerk al verhoogd moeilijkheid naar 11PH sindsdien.

READ  Zoom wordt aangesloten op onze Amazon-, Google- en Facebook-apparaten

Dit alles zou zomaar een enorme mijnbouwboerderij kunnen zijn met toegewijde ASIC-mijnwerkers of bestaande grafische kaarten die een naam krijgen met bits van de volgende generatie om het te onderscheiden van de rest. Maar nogmaals, als dit waar is, wat hoogst onwaarschijnlijk is, dan zal de volgende generatie combinatie van NVIDIA en AMD zeker worden verslonden door een nieuwe golf van miners die hongerig zijn naar de enorme crypto-mining-mogelijkheden die deze chips bevatten.

Written By
More from Lesley Curry
Samsung maakt van zijn slimme huis een Tinkerer
SmartThings ziet er hetzelfde uit en werkt op dezelfde manier, maar reparateurs...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *