Warzone-ontwikkelaars reageren op FPS-klachten van Xbox- en PlayStation-spelers

De Caldera-kaart in Warzone veroorzaakte prestatieproblemen op PlayStation en Xbox, maar de ontwikkelaars hebben het probleem eindelijk aangepakt.

Hoewel de Caldera-kaart in Warzone gemengde reacties van fans ontvangt, zijn de verschillende prestatieproblemen het belangrijkste probleem rond de nieuwe kaart. Dit is niet alleen nadelig voor PlayStation en Xbox ten opzichte van hun pc-tegenhangers, maar het kan ook leiden tot ongelooflijk frustrerende sterfgevallen.

Dit is vooral het geval wanneer de spellen Framerate-tanks tijdens kritieke gevechten of uiterst belangrijke koppelingsacties. Momenteel merken consolespelers op Xbox Series X en PS5 dat Warzone niet langer 120 frames per seconde haalt. Gelukkig hebben ontwikkelaars nu gereageerd op dit prestatiegebaseerde probleem.

Warzone-ontwikkelaars pakken problemen met consoleprestaties aan

Activiteit

Caldera veroorzaakt momenteel FPS-problemen op Xbox Series- en PS5-consoles.

Een van de belangrijkste voordelen van de huidige generatie consoles is hun vermogen om hogere framesnelheden te bereiken dan hun voorgangers. Hoewel de Xbox-serie en PS5 nog steeds geen partij zijn voor high-end pc’s als het gaat om maatwerk en visuele betrouwbaarheid, helpt de verhoogde FPS hen op een gelijk speelveld te brengen.

Warzone kan tenslotte nogal hectisch worden. Dit geldt met name in Caldera, waar het toegevoegde jungle-terrein, luchtgevechten en spelersdichtheid de framesnelheden snel kunnen verlagen. Uiteraard kan dit een enorm probleem zijn tijdens gevechten waar snelle reactietijden nodig zijn om een ​​voordeel te behalen.

Call of Duty Creative Director Ted Timmins reageerde onlangs op dit probleem. “Ik speel ook op Xbox Series X, dus ik zit in hetzelfde schuitje… Ons contactteam werkt er hard aan om onze gamers op de hoogte te houden en het is momenteel erg druk. Bedankt voor je feedback en begrip.”

Sinds deze reactie is er een FPS-probleem waargenomen op Xbox en PlayStation in Het officiële Warzone Trello-bord. We hopen dat de ontwikkelaars de prestatieproblemen van Caldera op de huidige consoles in de komende weken en maanden zullen aanpakken.

READ  Microsoft Teams en Xbox Live waren meer dan 2 uur offline, maar ze herstelden zich

Written By
More from Vanessa Hale
TikTok Sensation Khaby Lame helpt Xbox om ‘Simply Next Gen’-campagne te lanceren met Aizenberg en ION
Verkoop niet aan Generatie Z, geniet van het entertainment. Weinig merken nemen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *