Vernieuwde brochure “Dit is Sittard-Geleen”

Visit Zuid-Limburg ontwikkelde in samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen de brochure “Dit is Sittard-Geleen”. De gratis bezoekersbrochure geeft een compleet beeld van het toeristisch aanbod van Sittard-Geleen.

De 72 pagina’s tellende brochure bevat informatie over wat te doen, natuurgebieden, attracties, funshoppen, evenementen, kunst en cultuur, genieten van Bourgondisch eten, verhalen van geweldige mensen, leuke tips en een plattegrond van de stadswandeling van Sittard en de Drielanden. . Fietspad. Maandag 3 mei is de brochure officieel overhandigd aan wethouder Pieter Meekels (Toerisme) in Sittard-Geleen. Dit gebeurde in de Jardin d’Isabelle in Sittard, het park dat de eerste pagina van de brochure siert. This is Sittard-Geleen is nu in alle Visit Zuid-Limburg winkels verkrijgbaar en gratis te downloaden.

De stad van de liefde

Sitard Jilin heeft het allemaal. De historische binnenstad van Sittard staat bekend om zijn prachtige megagebouwen, karakteristieke vakwerkhuizen, kronkelende winkelstraatjes en een gezellig marktplein vol terrassen en restaurants. Het nieuwe en eigentijdse Jilin Center staat voor handig en gemakkelijk winkelen. En buiten de stedelijke centra liggen de pittoreske Maasdorpen, zoals Grevenbicht, Obbicht en Schipperskerk, met hun eigen charme en identiteit.

Sittard-Geleen is ook favoriet bij veel wandelaars en fietsers vanwege de vele bossen, parken en stadsparken. Geniet bijvoorbeeld van het Geleenbeekdal, Rivierpark Maasvallei, geheime tuinen, monumentale tuinen en meer. Sittard-Geleen betekent ook plezier en gezelligheid voor iedereen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de prachtige dierentuin Kasteelpark Born, klimmen, skiën, lasergames maken, buiten ontsnappen en zelfs wandelen met een kameel! Meer cultureel georiënteerd? Breng een dag door in het theater, de bioscoop of privémusea van Domijnen. Voeg daarbij de vele grote en kleine evenementen die hier elk jaar worden georganiseerd, zoals St.

READ  testers en ontwikkelaars testen nieuwe versie

op de kaart

Dankzij de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke kaart werd al snel duidelijk waar alle toeristische plekjes waren. Daarnaast bevat de brochure “Dit is Sittard-Geleen” een stadsplattegrond van de historische Sittardroute en drielandenfietsroute, zodat iedereen direct de groene omgeving kan ontdekken.

meer informatie

De brochure “Dit is Sittard-Geleen” is verkrijgbaar bij alle winkels en servicepunten in Visit Zuid-Limburg. Of download de brochure gratis op www.visitzuidlimburg.nl. Binnenkort verschijnt ook een exemplaar in het Engels en Duits.

More from Madison Garrett

Het 17-bits VR-survivalspel, Song in the Smoke, ziet er levendig uit

Als je een ontwikkelaar kiest om een ​​VR-overlevingsspel te maken, zul je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *