Vink Hoe kan ik de game direct downloaden?

PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK: Controleer Hoe de game rechtstreeks te downloaden?

PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK: controleer hoe u de game rechtstreeks kunt downloaden: De nieuwste update voor PUBG Mobile 0.21.0 is aangekomen op de servers en spelers kunnen de update installeren vanuit de Google Play Store. Spelers die geen toegang hebben tot de game via Google Play, kunnen in plaats daarvan via externe downloadlinks gaan. Hieronder vind je de downloadlinks.

Lees ook: PUBG Mobile 1.4 Global Version Update APK Downloadlink en installatiegids

PUBG Mobile Lite is bij spelers over de hele wereld geïntroduceerd als de lichtste versie van PUBG Mobile die minder hardwarevereisten vereist. De game neemt slechts ongeveer 600 MB opslagruimte in beslag en kan ook soepel draaien op 1 GB RAM. De game gebruikt echter Unreal Engine 4 en verschilt in veel opzichten van de originele game. Het resultaat is een unieke maar toch bekende mix voor de beste mobiele Battle Royale-ervaring. Hieronder vindt u PUBG Mobile Lite 0.21.0: APK downloaden van directe link

Lees ook: PUBG Mobile 1.4 Global Version Update APK Downloadlink en installatiegids

Hoe de PUBG Mobile Lite 0.21.0-updateversie downloaden? PUBG Mobile Lite 0.21.0: APK downloaden van directe link

Volg deze stappen om PUBG Mobile Lite 0.21.0 te downloaden en te installeren met behulp van het APK-bestand van de officiële website.

Stap 1: Spelers moeten de officiële website van PUBG Mobile Lite bezoeken vanaf Hier. (Gebruik een VPN als u geen toegang kunt krijgen tot de pagina). of ga door directe link.

Stap 2: Ten tweede moeten ze het APK-bestand downloaden door op de knop “APK downloaden” te klikken die beschikbaar is op de website

READ  Exploratiespel 'The First Tree' van David Wehle komt volgende maand naar iOS en Android - TouchArcade

Stap 3: Nadat de download is voltooid, kunnen ze deze lokaliseren en installeren. Voordat spelers echter verder kunnen gaan met het installeren van de game, moeten ze: “Installeer vanaf onbekende bron” optie als deze nog niet is ingeschakeld.

De vierde stap: Zodra de installatie is voltooid, kunnen spelers genieten van alle opwindende nieuwe functies in het spel.

Lees meer: ​​PUBG Mobile Unban: wordt PUBG dit jaar uitgebracht? Bekijk de grote update.

Over PUBG Mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) is een online multiplayer battle royale-game ontwikkeld en uitgegeven door PUBG Corporation, een dochteronderneming van het Zuid-Koreaanse videogamebedrijf Bluehole. De game is gebaseerd op eerdere mods die door Brendan “PlayerUnknown” Greene zijn gemaakt voor andere games, geïnspireerd op de Japanse film Battle Royale uit 2000, en is uitgegroeid tot een op zichzelf staande game onder de creatieve leiding van Greene. In het spel parachuteren maximaal honderd spelers op een eiland en zoeken naar wapens en uitrusting om anderen te doden, terwijl ze voorkomen dat ze zichzelf doden. Het veilige gebied dat beschikbaar is voor de gamekaart neemt in de loop van de tijd af, waardoor overlevende spelers naar nauwere gebieden worden geleid om confrontaties af te dwingen. De laatste speler of het team dat overeind blijft, wint de ronde.

Written By
More from Eda Greene

Bullet For My Valentine interview bij Download Pilot | Kenmerken

Dichtbij Proefversie downloaden Het festival op zondag is vier stukken Welsh metal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *