Vervolg werkzaamheden aan de Rotterdamseweg tijdens de herfstvakantie

HENDRIK-IDO-AMBACHT / RIDDERKERK – Waterschap Hollandse Delta voert in de herfstvakantie (van maandag 19 oktober tot en met zaterdag 24 oktober) werkzaamheden uit aan het wegdek van de Rotterdamseweg in Ridderkerk. Dit betreft het deel tussen De Gildeweg / Donkerslootweg en de Randweg / Populierenlaan. Het asfalt wordt hier vervangen en deels voorzien van geluidsreducerend asfalt. Dit heeft gevolgen voor de beschikbaarheid die week. De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS in opdracht van waterschap Hollandse Delta.

Geluiddempend asfalt
De Rotterdamseweg wordt beheerd door waterschap Hollandse Delta. Eerder dit jaar is het deel van de Rotterdamseweg tussen de A15 en het knooppunt Gildeweg / Donkerslootweg gerenoveerd. Nu is het de beurt aan het tweede deel. In de wijk Slikkerveer, op het wegvak tussen de onderdoorgang Ringdijk en de Randweg / Populierenlaan, wordt in overleg met de gemeente Ridderkerk stil asfalt toegepast.

Omleidingsroutes en speciale toegang tot tankstation
De werkzaamheden vinden plaats op weekdagen en op zaterdag. Wellicht is het mogelijk dat u op deze dagen ook ‘s avonds of’ s nachts moet werken. In de week dat de werkzaamheden plaatsvinden, worden omleidingsroutes aangegeven. Enige overlast voor weggebruikers en openbaar vervoer is helaas niet uit te sluiten.

Het Esso-tankstation en de McDonalds blijven tijdens de openingsuren bereikbaar via een speciale ingang. Ook de bedrijventerreinen Donkersloot Noord en Zuid blijven via omleidingsroutes bereikbaar. De omleidingsroutes zijn aangegeven met gele borden langs de weg.

Blijf op de hoogte, download de KWS-app!
Voor actuele informatie over het werk kunt u de KWS-app downloaden via de App store voor Apple of de Playstore voor Android. U kunt het project ‘Onderhoudswegen Hoeksche Waard en IJsselmonde’ zoeken en markeren als favoriet door op het sterretje te klikken. U geeft dan uw relatie tot het werk aan, u wordt met behulp van updates op de hoogte gehouden van de actualiteit rondom het werk.

READ  Nieuws uit Berkelland ┬╗Overlast door crossmotoren in Borculo

Tekst: Waterschap Hollandse Delta

More from Madison Garrett

Gloednieuwe OldambtNu.nl App nu te downloaden!

In 2014 is OldambtNu.nl gestart met het brengen van het laatste nieuws...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *