Samsung heeft in december 2022 een beveiligingsupdate uitgebracht, te beginnen met de Galaxy S20

Sinds het Samsung was Focus op het uitrollen van de Android 13-updatehet heeft de nieuwste release Beveiligingsupdate van december 2022 met een paar dagen. Nu is het bedrijf echter begonnen met het uitrollen van de nieuwe beveiligingsupdate, te beginnen met de Galaxy S20-serie in Europa.

Nieuwe software-update voor Galaxy S20En de Galaxy S20+En de Galaxy S20Ultra Bevat de firmwareversie G98xBXXSFGVK7. De update is momenteel beschikbaar in Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zuidoost-Europa, Spanje, Zwitserland, de Baltische regio, Tsjechië, de Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

De beveiligingspatch van december 2022 bevat oplossingen voor 67 beveiligingsproblemen in Android-smartphones. Het bevat ook oplossingen voor 26 kwetsbaarheden gevonden in Samsung Galaxy-smartphones en -tablets. Vijf van deze kwetsbaarheden zijn geclassificeerd als kritiek, terwijl 63 kwetsbaarheden zijn geclassificeerd als “hoge” prioriteit. Twaalf kwetsbaarheden uit de lijst zijn gemarkeerd als “matig”. Maandelijks beveiligingsbulletin van Samsung.

Als u een gebruiker van de Galaxy S20-serie bent en in een van de bovengenoemde Europese landen of regio’s woont, kunt u de nieuwe software-update downloaden door naar instellingen » systeem update en afluisteren Download en installeer. U kunt er ook voor kiezen om het nieuwe firmwarebestand te downloaden uit onze firmwaredatabase en flits handmatig.

SamsungGalaxy S20 5G

Afbeelding van Galaxy S20+ 5G

SamsungGalaxy S20 + 5G

Afbeelding van Galaxy S20 Ultra 5G

SamsungGalaxy S20 Ultra 5G

READ  Het lijkt erop dat je kunt aanpassen hoeveel Bowser Jr. In de nieuwe add-on voor Super Mario 3D World
Written By
More from Lesley Curry
De nieuwste Sonos-lampluidspreker van Ikea is nog steeds een verworven smaak
eerste tafel Lampspeaker van Ikea en Sonos Het was een beetje… vreemd....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *