Vier shots op Beverly Hills-feestje gegooid voor NFL-speler: rapport

Vier shots op Beverly Hills-feestje gegooid voor NFL-speler: rapport

Vier mensen zijn ernstig gewond geraakt tijdens een schietpartij op een huisfeest in Beverly Hills, gehouden voor een NFL-speler, volgens rapporten.

De LAPD ontving een telefoontje over het grote feest op Mulholland Drive, in de buurt van Franklin Canyon Park, maandag om 19.30 uur, volgens de LA Times.

Een man die zei dat hij voor de partij werkte, zei dat het werd gegooid voor een niet-geïdentificeerde NFL-speler, meldde CBS Los Angeles.

‘We hebben geld. Wij zijn mensen. Ik bedoel, deze COVID duwt ons gewoon overal weg, en we hebben niets, dus het enige dat we hebben is Airbnbs om zwembaden te huren voor onze kinderen, om grote dingen en dergelijke dingen te doen, ”beveiligingsmanager Kennie Leggett zei.

Het bedrijf dat het gehuurde beheert, zei dat het de huurders had geïnformeerd dat de partij een ernstige schending van de huurovereenkomst was en vroeg hen het onroerend goed onmiddellijk te verlaten, CBS Los Angeles meldde.

LAPD reageert op groot huisfeest
CBSLA

Brittney Hopper, correspondent van CBS LA, meldde dat een bewaker haar had verteld dat het feest werd gegooid voor een NFL-speler.

“We weten niet welke speler, we weten niet welk team”, zei Hopper, die bussen beschreef die met “honderden mensen” arriveerden.

Een van de feestvierders zei dat “een stel gangsters binnenkwam en iedereen beroofde en begon te schieten, The Sun gemeld.

READ  Kawhi Leonard is uit voor Game 4, maar hij is nog steeds actief, rond het team met advies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *