Vikas Dubey- Gangster werd geslagen nadat hij schreeuwde dat ik Vikas Dubey na arrestatie was

Vikas Dubey- Gangster werd geslagen nadat hij schreeuwde dat ik Vikas Dubey na arrestatie was

Vikas Dubey werd gearresteerd nadat hij werd gezien in de Mahakal-tempel in Ujjain, Madhya Pradesh.

Hoogtepunten

  • De beruchte crimineel wordt aangeklaagd in 60 zaken, waaronder moord
  • De gangster werd gearresteerd nadat hij was opgemerkt in de Mahakal-tempel
  • Op de beelden is te zien dat Vikas Dubey tegen een politiebusje sloeg

New Delhi:

In hechtenis van de politie na een dramatische achtervolging die vanmorgen in een tempel eindigde, riep Uttar Pradesh-gangster Vikas Dubey uit “Belangrijkste Vikas Dubey hoon, Kanpur wala! “De beruchte crimineel, beschuldigd in 60 gevallen inclusief moord, maakte de verbijsterende bekentenis nadat hij vijf dagen voor de politie was weggelopen en van UP naar Haryana, Rajasthan en Madhya Pradesh was gereden na het bloedbad op vrijdag waarbij acht politieagenten werden gedood.

De gangster werd gearresteerd op meer dan 600 km van zijn huis in Kanpur, UP, nadat hij was opgemerkt in de beroemde Mahakal-tempel in Ujjain, Madhya Pradesh. Gezien in een wit gestreept t-shirt kocht hij gebedsoffers van een winkel voordat hij de tempel binnenging. De winkelier waarschuwde de bewakers, die hem confronteerden toen hij uitstapte.

Uiteindelijk was de arrestatie van Vikas Dubey relatief snel. Er was ruzie met de bewakers en een fysiek gevecht, waarna hij naar de politie werd gebracht.

Op de beelden is te zien dat Vikas Dubey tegen een politiebusje sloeg en geboeid op het hoofd. “Belangrijkste Vikas Dubey hoon, Kanpur wala! (Ik ben Vikas Dubey uit Kanpur), ‘schreeuwde hij.’Awaaz Nahin (zwijg)! “- zei een politieman en sloeg hem.

READ  Het lijkt erop dat een stel binnenkort teleurgestelde mensen vandaag per ongeluk Xbox One X's hebben gekocht

Acht politieagenten werden vrijdag gedood toen ze met een groot team naar het dorp Bikru in het Chaubeypur-gebied van Kanpur gingen om Vikas Dubey te arresteren in een poging tot moord.

Dubey was naar verluidt door lokale politieagenten gewaarschuwd voor de inval en had een hinderlaag opgezet. Toen de politieagenten het dorp bereikten, schoten Dubey en zijn mannen, gewapend met AK-47’s, van de daken.

De beruchte gangster ontsnapte na de moorden. Er werd een enorme jacht gelanceerd en de premie voor hem werd verhoogd tot Rs 5 lakh.

Er worden vragen gesteld over de wijze van arrestatie en hoe de crimineel via Rajasthan van UP naar Haryana is gereden en in Ujjain terecht is gekomen.

“We konden Vikas Dubey niet arresteren en hij gaf zich over in Ujjain. We konden hem niet arresteren, zelfs niet na zo’n groot incident en hij bleef rondreizen. Dit moet worden onderzocht”, twitterde Amitabh Thakur, een Indiase politiedienst (IPS), Uttar Pradesh.

Hoofd van de Samajwadi-partij, Akhilesh Yadav, stelde ook vragen over de vraag of het een arrestatie of overgave was. ‘We horen dat de belangrijkste verdachte van de Kanpur-Kand nu in hechtenis is bij de politie. Als dat waar is, moet de regering verduidelijken of dit een overgave of arrestatie was. Ook moeten zijn oproepgegevens openbaar worden gemaakt zodat de nexus kan worden ontmaskerd’, de voormalige UP Chief Minister tweette.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *