Heeft Netflix Sabrina geannuleerd? Waarom is Sabrina geannuleerd?

Heeft Netflix Sabrina geannuleerd? Waarom is Sabrina geannuleerd?

Chilling Adventures of Sabrina bereidt zich voor op zijn laatste betovering. Netflix heeft woensdagavond aangekondigd dat het aanstaande vierde deel van het bovennatuurlijke drama het laatste zal zijn. Chilling Adventures of Sabrina Deel 4 (ook bekend als Netflix’s Sabrina Seizoen 4) staat gepland voor première eind 2020 – hopelijk net op tijd voor een sociaal afstandelijke Halloween.

Netflix’s Sabrina aankondiging is slechts een van de vele annuleringen in de afgelopen weken, maar aangezien het tienerdrama slechts twee volledige seizoenen heeft ontvangen (elk seizoen is verdeeld in twee delen), is het nieuws extra verrassend voor fans. Waarom heeft Netflix geannuleerd Sabrina? Waarom worden Netflix-programma’s links en rechts geannuleerd, vooral gezien de aanstaande pandemie-geïnduceerde inhoudsrust? Hier is alles wat u moet weten over die verrassing CAOS annulering!

HEEFT NETFLIX GEANNULEERD SABRINA?

Helaas, ja. Gisteravond, de ambtenaar Chilling Adventures of Sabrina Twitter-account heeft aangekondigd dat het zich voorbereidt op een laatste reis door de hel. ‘Ons laatste hoofdstuk komt later dit jaar’, schreven ze. ‘Coven forever.’

WAAROM HEEFT NETFLIX GEANNULEERD SABRINA? WAAROM IS SABRINA GEANNULEERD?

Dit is de echte stumper. Wanneer Chilling Adventures of Sabrina De door Kiernan Shipka geleide serie werd voor het eerst uitgebracht in het najaar van 2018 en was een van de langverwachte series van het jaar. Netflix geeft geen kijkersgegevens vrij, maar als Rotte tomaten is een indicatie, de serie is ongelooflijk populair bij zowel kijkers als critici: CAOS Deel 1 debuteerde met een rating van 91% critici en een doelgroepscore van 80%, en die cijfers zijn consistent gebleven in volgende afleveringen.

READ  Mario Strikers Daisy Fandom is klaar om in opstand te komen tegen Nintendo

Gezien de aanhoudende pandemie van Covid-19 is het echter mogelijk dat Netflix een tijdje wilde stoppen Sabrina was voorop. In een interview in maart met Decider bevestigde ster Gavin Leatherwood dat CAOS Deel 4 is al in zijn geheel gefilmd. Pandemie of niet, het is mogelijk dat Netflix vond dat het te moeilijk zou zijn om iedereen nog 10 maanden terug te brengen naar Vancouver.

NETFLIX-ANNULERINGEN SABRINA: WAAROM WORDT NETFLIX ANNULEREN TOONT?

Netflix heeft de afgelopen weken aangekondigd dat er een verscheidenheid aan verschillende shows zal eindigen, waaronder Ozark, De Kominsky-methode, en Dood voor mij. Al deze shows zijn ongelooflijk populair bij kijkers, maar Netflix lijkt te hebben besloten dat de kosten – elk met een grote naamcast en hoge productiewaarden – opweegt tegen de voordelen. Plus, terwijl Netflix overgaat tot het consolideren van producties in eigen beheer, shows geproduceerd door externe studio’s (waaronder deze drie en Sabrina) hebben meer kans om de bijl te krijgen.

WAAROM WAS SABRINA GEANNULEERD TUSSEN DE ANDERE NETFLIX-ANNULERINGEN EN ARCHIEVERSE CONSOLIDATIES?

Chilling Adventures of Sabrina is de tweede Archie Comics-show die de afgelopen dagen is geannuleerd: deze week heeft The CW ook Roberto Aguirre-Sacasa’s geannuleerd Katy Keene, een Riverdale spin-off. Hoewel we misschien nooit weten wat er werkelijk achter de schermen gebeurt bij grote bedrijven zoals Netflix en Warner Bros. TV, zal Aguirre-Sacasa zeker terugveren. De baas van Archie Comics bereidt zich momenteel voor Riverdale Seizoen 5, dat de kijkcijfers consequent domineerde in belangrijke demografische categorieën, en een lucratieve deal heeft met Warner Bros. TV voor aanvullende inhoud.

READ  32 jaar na het stoppen met school, keurt Meghalaya oma Lakyntiew Syiemlieh klasse 12 examens af

Waar te streamen Chilling Adventures of Sabrina

Written By
More from Aubrey Mason
Link Click seizoen 2 komt halverwege de zomer van 2023 uit
In een video ter herdenking van de tweede verjaardag van de Klik...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *