Vikings QB Cousins ​​hoopt op throwback game van zijn staat

Er is een voordeel aan sommige van de nederlagen, onder de 70 verliezen die Kirk Cousins ​​meer dan 10 jaar opliep als eerstejaarsstudent op de universiteit of de NFL, die hen langer in het geheugen van de quarterback hebben gestuwd dan de andere.

“Ik denk dat toneelstukken waar je haar kunt laten inslapen en dat doe je niet, het is meer teleurstellend”, zei hij woensdag. “Er zijn veel wedstrijden die je verliest waarbij je van het veld loopt en zegt: ‘Ik speel beter, ik word beter, ik speelde een sterke wedstrijd; We hebben niet gewonnen, maar er is veel om enthousiast over te worden. En dan zijn er games waarbij je denkt: ‘Dat was niet het beste wat ik kon doen.’ Die mensen hebben de neiging om – als je het gevoel hebt dat je daar iets hebt achtergelaten, je altijd opeet.’

Volgens deze norm is de De Vikingen verloren 34-26 van de 49ers Zondag zou een dag kunnen zijn voor neven en nichten. Hij gooide zijn derde interceptie van het jaar (op een bochtige baan voor Adam Tellin, geplukt door linebacker Aziz Al Shaer), miste worpen voor touchdowns en zette twee punten om in Justin Jefferson, en eindigde met een passer rating van 93,8, zijn derde laagste van de seizoen.

“Ik had verliezen van de afgelopen jaren, van de universiteit, en het stoort me nog steeds [me]Hij zei: “Weet je, toen ze opgroeiden of wanneer je je ze herinnert, doet het nog steeds pijn. Je slaat natuurlijk altijd de pagina om en gaat verder zoals ik of iemand met hun hele carrière heeft gedaan.”

READ  Steam-bèta suggereert dat je niet veel langer terug kunt naar oude gameversies

De jaarlijkse reis van neven en nichten naar zijn thuisstaat, voor de zondagse Vikings-wedstrijd tegen de Lions op Ford Field, is een even goede plek voor hem om verder te gaan.

In vier carrièrespelen daar voltooide hij 73% van zijn passen voor 1.297 yards en 11 touchdowns zonder onderschepping. Hail Mary voltooide vóór de rust Kyle Rudolph tijdens zijn Detroit-debuut bij de Vikings in 2018, gooide vier doelpunten in een overwinning in 2019 en verloor voor de zesde keer in zijn carrière 400 yards tijdens Het einde van het reguliere seizoen vorig jaar, toen hij drie stappen gooide en naar een andere rende.

Van de games waarin Cousins ​​de top 20 passer-ratings van zijn carrière scoorde, waren er vier in de Vikings-overwinningen op de Lions. Drie daarvan bevinden zich op Ford Field.

Het stadion ligt tegenover de staat waar Cousins ​​opgroeide in Holland, Michigan, maar toch dichtbij genoeg voor familie en vrienden om de reis te maken. In elk van zijn drie wedstrijden met de Vikingen zagen ze hem winnen.

“Ik denk dat het voor mij een beetje anders is dan elke andere uitwedstrijd”, zei hij. “Spelen in Detroit voelt in zekere zin alsof ik thuiskom. Dat is waar ik de staatskampioenschappen van de middelbare school speelde. Ik speelde niet in één, maar dit is waar ik opgroeide met de droom om een ​​speler op school te spelen. Het ligt dus een beetje anders bij andere buitenspellen.

De Vikings staan ​​met 5-6 gelijk voor de laatste plaats voor de NFC, maar kunnen niet veel verliezen van NFC-teams opvangen, gezien het feit dat hun conferentierecord (eerste play-off tiebreak) slechter is dan de wedstrijd in Washington. Naast de schande om met 0-10-1 van de Lions te verliezen, zou de nederlaag in Detroit ernstige gevolgen kunnen hebben voor de verwachtingen van de Vikings na het seizoen.

READ  Yankees hebben geluk om J.A. Happ money dilemma

“Dit is de NFL, iedereen speelt elke week zo hard als ze kunnen”, zei Harrison Smith. “Dit is niet hetzelfde als een Peugeot-bal of iets anders. Iedereen zal je elke week zijn beste schot geven.”

Terwijl de Vikingen dit jaar voor de derde keer proberen terug te komen op 0,500, kon Cousins ​​een slordig optreden van zich afschudden met een drukke dag in Michigan.

“Een in de tweepuntsconversie, ik had het misschien versneld, slechts een korte arm en was niet op het ritme. Een vierde worp voor Justin achter in de eindzone, de bal was erg hoog omdat ik neven was zei.” De laatste wedstrijd van het spel, de baan, De bal was hoog en hoog en ik voelde weer, dat ik hem wat meer moest rijden, erop moest leggen in plaats van te proberen hem daar aan te raken. Er waren er nog een paar waar je hier of daar zes centimeter zou willen krijgen. Je moet van ze leren en deze week scherper zijn. “

More from Madison Garrett
12 apps voor een ontspannen zeilvakantie
De vakantie is begonnen. Met je telefoon uit in het donkerste hoekje...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *