Vingerafdrukken in het stof leiden naar een vermeende Xbox-dief in Williamsport | misdaadrapporten

Williamsport, Pennsylvania – Binnen een uur verliet een man uit Williamsport zijn appartement en kwam terug om te ontdekken dat er was ingebroken.

Lonnie Wilcox, een inwoner van Bennett Street 37 in Williamsport, vertelde de politie dat hij zijn appartement op 3 augustus rond 15.30 uur had verlaten. Voordat hij vertrok, zei hij dat hij zijn voormalige collega naar zijn flat zag lopen.

Wilcox en voormalig teamgenoot Dakota Banks, 22, spraken naar verluidt kort buiten. Banks vroeg Wilcox of hij zou vertrekken, en hij zei ja.

Wilcox zei dat hij bij thuiskomst ontdekte dat zijn Xbox One-console en console ontbraken. Hij beweerde ook dat verschillende dingen in het appartement misplaatst waren en dat hij andere dingen had gevonden die niet van hem waren.

Williamsport-politieagent W. Badger zei in een politieverklaring dat het appartementengebouw een gemeenschappelijke ingang en trappenhuis heeft. Badger schreef: “Op de tweede verdieping van het trappenhuis is er een raam dat leidt naar de balkons van het appartement op de bovenverdieping. Er is onlangs stof op de vensterbank in dit raam verschenen”, schreef Badger.

Daarnaast waren er vingerafdrukken en vegen op het raam. Badger verwerkte het tafereel op vingerafdrukken en DNA.

Badger heeft naar verluidt op 5 augustus bij hem thuis met Banks gesproken, waarbij Banks ontkende kennis te hebben van de gestolen Xbox. Banks zei dat hij een PlayStation verkocht aan iemand in een kapperszaak.

Uiteindelijk gaf Banks toe het appartementsgebouw van Wilcox te zijn binnengegaan, volgens het politierapport. “Banks gaf uiteindelijk toe het appartementsgebouw van Wilcox te zijn binnengegaan, klom uit het raam op het balkon en ging het appartement van Wilcox binnen”, schreef Badger. “Banken hebben toegegeven dat ze naar hun mening een PlayStation hebben meegenomen uit het appartement van Wilcox.”

READ  Hoe video's van Android naar Xbox 2022 te streamen Tip

Dakota Banks of Williamsport wordt beschuldigd van twee tellingen van inbraak en criminele overtredingen, en een misdrijf van diefstal door onwettig nemen. Banken houden een voorbereidende hoorzitting op 9 september om 14.00 uur

Hij werd vrijgelaten tegen een ongedekte borgsom van $ 50.000.

ductpapier

Onze inhoud is gratis, maar onze journalisten werken hard. 100% van uw bijdrage aan NorthcentralPa.com gaat rechtstreeks naar het helpen van ons om belangrijk nieuws en evenementen in onze regio te verslaan. Bedankt dat je zegt dat lokaal nieuws belangrijk is!Written By
More from Vanessa Hale
De Medium Xbox Series S-recensie: bereid de weg voor de volgende generatie horror
titel: Gemiddelde Ontwikkelaar: Bloober Team Uitgever: Bloober Team Genre: horror, avontuur Beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *