VK gaat over op mobiele ticketing voor thuisvoetbalwedstrijden

UK Athletics zal vooruitgaan met mobiele ticketing als de enige manier om in het seizoen 2020 thuisvoetbalwedstrijden te spelen en bij te wonen.

In een aankondiging van vanmiddag zei UK Athletics dat de school in de toekomst “volledig zal overschakelen” op mobiele kaartverkoop, aangezien deze methode “het gemak en de veiligheid voor alle fans vergroot en tegelijkertijd het gevaar van vervalste tickets beschermt”.

UK Athletics zal niet langer gedrukte ticketboeken naar seizoenskaarthouders sturen en dit seizoen zal het afdrukken van thuis (pdf) -tickets worden stopgezet. Nu ontvangen alle fans hun tickets en parkeerkaarten via mobiele bezorging. Volledige informatie over mobiele ticketverkoop – inclusief bronnen om er toegang toe te krijgen en veelgestelde vragen – is beschikbaar op UKathletics.com/mobiletickets.

Het gebruik van mobiele kaartverkoop is de afgelopen jaren enorm toegenomen, bij atletiekevenementen in het VK en elders. Naast een verhoogde veiligheid doordat het contact bij binnenkomst tot een minimum wordt beperkt, kunnen fans met mobiele tickets meer controle krijgen over het beheer van tickets. De overgang naar mobiele tickets geeft UK Athletics ook maximale flexibiliteit bij het aanpassen aan mogelijke operationele veranderingen dit seizoen.

Tickethouders zullen de Britse atletiek-app om tickets te openen en te beheren. Fans worden sterk aangemoedigd om vertrouwd te raken met mobiele ticketing, toegang te krijgen tot tickets en deze op te slaan in de digitale portemonnee van uw telefoon voordat ze op de locatie aankomen. Fans die meer hulp nodig hebben voorafgaand aan de thuisopener van zaterdag, worden aangemoedigd om contact op te nemen met het UK Ticket Office op (800) 928-2287 (optie 4) of per e-mail op [email protected]. Mobiele hulplocaties zullen worden opgezet aan de buitenkant van Kroger Field bij de Guest Services-cabines om fans te helpen met Wi-Fi-connectiviteit. Een beperkt aantal tickets is nog online verkrijgbaar op UKathletics.com/2020voetbal of door rechtstreeks contact op te nemen met het UK Ticket Office.

READ  Stars 'Rick Bowness, Jamie Oleksiak in de hoop iets toe te voegen aan de trofee├źnkasten van hun families
Written By
More from Eda Greene

Hoe te kijken, streamen en luisteren naar Vikings-Falcons Game

Patterson over de impact van Ngakoue in het run-spel Toen de Vikingen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *