Stop met roken met de Stoptober-app

Nu oktober officieel is begonnen, beginnen ook veel mensen in Nederland weer met Stoptober. Met de bijbehorende Stoptober app wordt stoppen met roken net iets makkelijker.

Lees verder na de advertentie.

Stoptober 2020: iOS-app helpt een handje

Het is al jaren een evenement dat steeds groter wordt: Stoptober. Vorig jaar deden maar liefst 300.000 mensen mee.

In 28 dagen doen mensen over het hele land hun best om volledig te stoppen met roken. Dat is geen willekeurig aantal: 28 dagen vergroot de kans dat je daarna rookvrij blijft.

Dat valt niet mee, maar gelukkig heeft de Stoptober-app de missie om dit wat overzichtelijker te maken. Zo zijn de 28 dagen verdeeld in weken en gebruik je de app door elke dag aan te geven of je nog rookvrij bent.

De app staat ook vol met succestips: kleine en grote tips die het allemaal makkelijker moeten maken om rookvrij te blijven. Van het verwijderen van alle asbakken in je huis tot een fooi om iedereen om je heen te vertellen dat je bent gestopt.

Gebruik de noodhulp voor extra motivatie

Zit je er een tijdje doorheen en wenkt die sigaret? Vervolgens kunt u op de noodhulpknop tikken. In dit gedeelte van de app vind je YouTube-video’s met succesverhalen van mensen die zijn gestopt en andere motiverende verhalen. Daarnaast zijn er tips en kun je motivatie toevoegen, een afleidend spel spelen of iets anders doen om te voorkomen dat je opnieuw begint.

Een slimme toevoeging is de teller met kosten die je bespaart door niet te roken. Door in het begin aan te geven hoeveel geld u al sigaretten uitgeeft, kunt u in één oogopslag zien wat u al heeft bespaard.

READ  Bent u van plan om de zomer door te brengen in Madison Lakes? Wil je deze gratis app downloaden.

De Stoptober-app is gratis te downloaden en vereist iOS 12 of hoger om deze te gebruiken. Er is ook een Android-app beschikbaar. Namens het geheel ik belderedactie, we wensen iedereen die meedoet aan Stoptober 2020 veel succes!

Stoptober 2020

Headline Interactive BV

More from Madison Garrett

Dit zijn de handigste apps voor studenten | Techniek

Van de buitenkant ziet het studentenleven er gezellig uit, maar dat is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *