Volgende week geen Heroes 1 & 2 HD-remasters voor pc

Tijd om je vertrouwde katanastraal te vangen, zoals Travis Touchdown, zoals Suda51’s komische avonturengames. Geen helden meer En de No More Heroes 2: Desperate Struggle Voorbereidingen voor lancering volgende week op pc. Beide games worden op 9 juni gelanceerd op Steam en geven pc-spelers high-definition simulaties van Wii-cultklassiekers.

In beide No More Heroes-spellen speel je Travis, een ‘volledig Amerikaanse otaku’ die toevallig een professionele huurmoordenaar is die een lichtzwaard hanteert. Plotseling geconfronteerd met het vooruitzicht om nummer 11 op de ranglijsten te worden, wil Travis de concurrentie uitschakelen en naar de top stijgen door alle 10 moordenaars te elimineren die hoger scoren dan hij in de UAA.

De film Desperate Struggle ziet hoe de ooit zegevierende Travis terugvalt – hij is gezakt naar de 51e plaats op de ranglijsten en moet natuurlijk terug naar Assassin’s Assassins om zijn verloren roem terug te winnen. Tussen intense gevechten en alledaagse dialogen vind je 8-bit minigames om te spelen die je kunnen helpen meer geld te verdienen dat kan worden gebruikt om Travis meer macht te geven.

Dit zijn rare spellen en ze zijn oorspronkelijk ontworpen om te profiteren van de unieke Wii-consoles. De pc-versie vereist ook een console – ontwikkelaar Grasshopper Manufacture merkt op dat gameplay met muis en toetsenbord niet wordt ondersteund voor de pc-versies van games.

We weten niet zeker of No More Heroes in aanmerking komt voor de lijst, maar het is mogelijk dat Travis zelf onze gids voor de beste anime-games op pc heeft gestolen, die je achter deze link kunt vinden.

READ  Natuurlijk zijn er al Among Us cheaters

{“schema”: {“page”: {“content”: {“headline”: “No More Heroes 1 & 2 HD remasters release volgende week op pc”, “type”: “news”, “category”: “Nee ” -more-heroes “}, “user”: {“loginstatus”: false},” game”: {” publisher “:””, “genre”: null,” title “:” No More Heroes “,” genres ” :void}}}}

Written By
More from Max Mcgee

ISL 7: FSDL-team bereikt Goa voor inspectie van oefenterreinen en locaties

[FILE] Veteraan Indiase acteur Rajinikanth (2e L), Indiase cricketlegende Sachin Tendulkar (L),...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *