Vols running game heeft make-up om spoiler te zijn tegen Gators

Dit was niet hoe het had moeten zijn voor de Tennessee Volunteers (2-5) in 2020. Toegegeven, niet veel was dit jaar normaal voor iemand, maar de vrijwilligers sloten het seizoen een jaar geleden sterk af en begonnen dit seizoen met 2-0. . Dat is omgeslagen in vijf opeenvolgende verliezen en een seizoen dat alweer in de put ligt voor de Vols. Toch organiseert Tennessee zaterdag Florida (7-1) en zou op dit moment niets liever willen dan spoiler spelen tegen de No. 6 Gators. Als het gaat gebeuren, zal het waarschijnlijk moeten komen van wat de Gators een fysieke lopende aanval in Knoxville noemen.

De man die de bal op een grote manier voor de vrijwilligers draagt, is de tweedejaars die Eric Gray terugrijdt, die 93 van de 155 yards van het team per wedstrijd op de grond slaat. Hij is momenteel de vierde leider die terugloopt in de SEC in termen van meeslepende yards per wedstrijd en hoewel hij slechts vier touchdowns heeft voor een team dat echt moet scoren en het niet krijgt in het passerende spel, de 5-foot-10, 205 pond terug is een goede.

“Ja, hij is beslist een getalenteerde jongen,” tweedejaars in Florida Mohamoud Diabate zei van Gray deze week. “Het wordt een mooie uitdaging waar we allemaal naar uitkijken. Hij is een geweldige running back. We respecteren zijn spel. We kijken ernaar uit om zaterdag tegen hem in de rij te staan. ”

Defensieve coördinator van Florida Todd Grantham denkt ook dat Gray een goede is die kan ontsnappen. Hij trekt veel aandacht en dat betekent dat verdedigingen de neiging hebben om hun ogen van ontvangers af te houden en dat de Vols groots zijn in het gebruik van speelactie om diep te gaan.

READ  Nintendo Switch-bundel op voorraad op Black Friday? Controleer de inventaris bij Best Buy, Amazon en Walmart

“Ik denk dat hun terugloop dynamisch is,” zei Grantham. ‘Hij is een man die je kan laten missen. Hij kan een gat slaan en ze hebben vaardige jongens buiten. Dus de combinatie van het vermogen om de bal te rennen en verticale schoten over het veld te maken, is iets dat je moet eren en waar je waardering voor moet hebben. Zo niet, dan kunnen ze die raken. “

Gray liep 173 yards en een touchdown in het laatste optreden van Vols tegen Auburn, een verlies van 30-17 voor de Tigers. Het grootste deel van de meeslepende yardage kwam in de tweede helft en de aanvallende linie leek te genieten van een deel van de facturering van het voorseizoen als een fysieke eenheid laat in die wedstrijd. De Vols hebben twee weken de tijd gehad om na te denken over en zich voor te bereiden op deze game en Grantham denkt dat de aanvalslinie een van de meer fysieke eenheden is die de Gators dit jaar zullen zien.

“Ik denk dat ze een zeer fysieke O-lijn zijn,” zei Grantham. “Ik denk dat als je naar de wedstrijden van de afgelopen vier weken kijkt, ze heel fysiek waren. Ze krijgen beweging op het punt van aanval. Ik denk dat ze O-line heel goed gecoacht hebben. “

“We begrijpen dat we fysiek moeten spelen en hun lichamelijkheid moeten evenaren, omdat ze naar mijn mening fysiek hebben gespeeld. Je kijkt naar de Auburn-wedstrijd en ze zaten echt achter die jongens aan. En ik verwacht niet dat er iets minder is dat je klaarmaakt om met ons te spelen. Hun vermogen om de bal te rennen, hun lichamelijkheid en hun vaardigheid buiten zijn dingen die je moet begrijpen en aanpakken. “

READ  Opstandelingen richten zich op NYPD-auto's, lichtbranden in een chaotisch stadsgezicht

More from Madison Garrett

Online Atelier: A Presel Chemist Coming West

Boltrend-games worden uitgebracht Atelier Online: Presel Chemist Voor iOS en Android in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *