WWE Undefeated Mobile Game is nu uit

WWE Undefeated arriveert op iOS en Android en brengt over-the-top actie in een kaartverzamelingsformaat naar WWE-fans over de hele wereld.

WWE Ongeslagen is aangekomen. Nu beschikbaar op mobiele apparaten, WWE Ongeslagen is een over-the-top arcadespel met WWE-supersterren in een onderlinge vechtpartij.

WWE Ongeslagen gebruikt een geanimeerde cartoonachtige stijl, net als de recente WWE 2K Battlegrounds die eerder dit jaar werd gelanceerd. In één oogopslag lijken de games erg op elkaar, met dezelfde visuele stijl en bombastische bewegingen. Echter, WWE Ongeslagen speelt in een 2.5D-stijl en maakt gebruik van een kaartverzamelsysteem. Over het algemeen lijkt het de standaardtropen van een mobiel spel te hebben, inclusief het openen van loot boxes, het ontgrendelen van personages en het nivelleren ervan.

GERELATEERD: WWE Superstar The Miz is Ready to Challenge PGA 2K21 Cover Athlete Justin Thomas

Tot dusver, WWE Ongeslagen heeft redelijk goede recensies gekregen, geprezen omdat het een solide WWE-game is met een interessante gimmick. Helaas lijkt de titel ook erg te vertrouwen op microtransacties en gacha-aspecten waar mobiele games om bekend staan.

WWE Ongeslagen is nu gratis beschikbaar op iOS en Android. Voor iedereen die van WWE houdt, is het waarschijnlijk de moeite waard om te downloaden en te proberen. De kaart die elementen verzamelt en de opwinding voelt van het ontgrendelen van spelers als The Rock en Xavior Woods, is misschien meer dan genoeg om te boeien.

Er is de laatste tijd interessant nieuws over worstelwedstrijden. WWE 2K Battlegrounds Dit mobiele spel, dat met enig plezier is uitgebracht, zou wat pop moeten krijgen, en AEW begint ook de videogamewereld te betreden. De hoop is dat deze spellen elkaar allemaal pushen om de beste te zijn die ze kunnen zijn, en hopelijk WWE Ongeslagen speelt een mooie rol voor zichzelf als een solide mobiele WWE-ervaring.

READ  Roger McCreary zorgt voor 'game-changing plays' in Auburn overwinning bij Ole Miss

WWE Ongeslagen is nu gratis beschikbaar op iOS en Android.

MEER: WWE Game Rechtszaak over Randy Orton’s Tattoos leidt naar de rechtbank

Pokemon anime idem buigen

The Pokemon Company onthult Ditto Sofa


Written By
More from Eda Greene

Saints vs. Lions: speeltijd, tv, radio, online streaming, mobiel en kansen

Welkom bij Heiligen Dag van de wedstrijd! Vandaag: New Orleans Saints (1-2)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *