Nu ook voor Xbox Series X | S Download updates in de energiebesparende energiebesparende modus


Microsoft heeft in Blogpost Richt zich op de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid met betrekking tot Xbox-producten. Het onthulde ook een nieuwe toevoeging aan de energiebesparende “Power Saving”-modus op Xbox Series X | S.

Xbox-serie X | S download nu ook automatisch systeemupdates en games op de achtergrond in de energiebesparende modus. Dit was voorheen mogelijk in de Stadby-modus, maar niet in de energiebesparende modus. Dus als u downloads op de achtergrond wilt laten plaatsvinden, moet u de standby-modus gebruiken. In vergelijking met de stand-bymodus verbruikt de energiebesparende modus van de Xbox Series X meer | S-energie is 20 keer minder. Dus nu kunt u uw downloads op de achtergrond doen, terwijl u ook meer energie bespaart.

Vorig jaar hebben we verbeteringen aangebracht in de energiezuinige slaapmodus van de console. De energiebesparende modus verbruikt ongeveer 20 keer minder stroom dan de stand-bymodus wanneer de console niet wordt gebruikt of updates worden ontvangen. Nu kunnen systeem- en game-updates worden gedownload in de energiebesparende modus, wat nog meer energie bespaart.

Verder vermeldde Microsoft in de blogpost dat Energy Saver nu de standaard is die is ingeschakeld bij het instellen van de Xbox Series X | S voor de eerste keer.

READ  u kunt dit allemaal (niet) achter het stuur
More from Madison Garrett
Politie Steenwijkerland waarschuwt voor nieuwe vorm van fraude: “Klik niet op de link”
Als je een sms ontvangt van een pakketbezorgster, klik dan niet op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *