Voor Katrina Kaif, 37 vandaag, een verjaardagsgroet van Deepika Padukone

Voor Katrina Kaif, 37 vandaag, een verjaardagsgroet van Deepika Padukone

Katrina Kaif heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid: katrinakaif )

Hoogtepunten

  • Katrina viert vandaag haar 37e verjaardag
  • Beide actrices trend vaak voor hun Instagram-uitwisselingen
  • Deepika feliciteerde Katrina toen ze haar eigen schoonheid lanceerde

New Delhi:

Terwijl Katrina Kaif donderdag haar 37e verjaardag viert, wensten Bollywood-sterren de actrice op sociale media. Naast haar vrienden van de filmvereniging, plaatste Deepika Padukone ook een groet voor het feestvarken. Deepika schreef in haar verjaardagswens voor Katrina: “Gefeliciteerd, Katrina Kaif. Ik wens je altijd een goede gezondheid en gemoedsrust.” Ze deelde donderdag een vrolijke foto van Katrina op haar Instagram-verhaal. Beide actrices staan ​​regelmatig op de trendslijst voor hun Instagram-uitwisselingen.

Bekijk ondertussen Deepika’s wens hier:

o6b68218

Screenshot van het Instagram-verhaal van Deepika Padukone.

Tijdens de afsluiting deelde Deepika de video van Katrina, waarin ze de afwas kon zien. Ze schreef in haar onderschrift dat de aflevering van haar haar speciale serie ‘productiviteit’ werd geannuleerd omdat Katrina Kaif ‘haar idee had gestolen’ (allemaal met een goed humeur natuurlijk). “Het spijt me u te moeten meedelen dat seizoen 1: aflevering 5 is afgelast omdat Katrina Kaif mijn idee heeft gestolen! Hmmff! # PlagiarismInTheTimeOfCovid19”, schreef Deepika Padukone.

Vorig jaar schreeuwde Deepika een grote schreeuw naar Katrina toen deze haar eigen schoonheidslijn lanceerde. Geruchten over Deepika Padukone en de vermeende vete van Katrina Kaf doken op na Deepika Padukone, tijdens een aflevering van Koffee met Karan seizoen 3 zei dat ze Katrina Kaif zou willen vragen: ‘Mag ik je paspoort zien?’

In 2018 ontving Katrina Kaif een uitnodiging voor de receptie van Deepika Padukone en Ranveer Singh in Mumbai – ze ging wel en maakte een einde aan de geruchten dat de actrices geen hartelijke relaties delen. Dat is het niet, in de talkshow van Karan Johar Koffee met Karan 6Katrina zei dat ze erg “opgewonden” was over de bruiloft en dat ze “uitkeek naar een uitnodiging” voor de bruiloft van Deepika en Ranveer.

READ  Een enorme aanvulling van de PS5 kan op handen zijn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *