Het Xbox Game Pass-debuut van Forza Motorsport 7 veroorzaakt problemen voor oude spelers

Forza Motorsport 7 staat nu op Xbox Game Pass, hoewel veel oude fans niet meedoen met de toestroom van nieuwe spelers van de racesim van 2017.

De immense populariteit van Xbox Game Pass heeft er tegenwoordig toe geleid dat veel oudere games een toestroom van nieuwe spelers hebben gekregen. Voor veel multiplayer-games kan dit soort dingen het schot in de arm zijn dat ze nodig hebben om hun online gemeenschappen te laten floreren, maar in het geval van een recente toevoeging, 2017’s Forza Motorsport 7, niet iedereen is er enthousiast over.

Ondanks een moeizame start ontsierd door het voortgangssysteem en het gebruik van in-game-aankopen, de meest recente hoofdinvoer van de serie is gedaald als een van de beste racesims van de afgelopen jaren. Het is een onderscheid dat de game waarschijnlijk zal behouden tot de komende Forza Motorsport voor de Xbox Series X die uiteindelijk uitkomt, en het heeft de game geholpen om tot op de dag van vandaag veel betrokkenheid te behouden bij fans van meer hardcore racers.

VERWANT: Forza Motorsport Video plaagt nieuwe features voor de Xbox Series X Racing Game

Als zodanig is er enige wrijving tussen ervaren spelers en de toestroom van nieuwkomers die daardoor wordt veroorzaakt Forza Motorsport 7‘s toevoeging aan Game Pass. Nu het spel voor veel meer mensen toegankelijk is, merken oude fans die het onder de knie hebben, dat ze plotseling vaker worden gematcht met gewone spelers die nog maar net de nuances van het realistische rijgedrag van het spel beginnen te leren.

Dit, zoals benadrukt door Reddit-gebruiker xnvrdarren, kan leiden tot enkele spectaculaire momenten van onhandigheid. Ze deelden een clip met een multiplayer-race in Forza Motorsport 7 dat veranderde onmiddellijk in anarchie toen de meeste wagens de eerste bocht niet wegreden, waardoor bijna alle racers in een enorme opeenhoping terechtkwamen.

READ  Xbox-technicus repareert gebruikersprofielfoto, maakt de wereld een betere plek

Het is begrijpelijk dat spelers die de afgelopen drie jaar hun rijvaardigheid hebben aangescherpt, gefrustreerd zijn over het online omgaan met onervaren spelers, maar het lijkt erop dat dat misschien wel een pareltje is voor de cursus. Veel van de opmerkingen in het bericht van xnvrdarren suggereren dat dit al lang geleden een terugkerend probleem voor hen was Forza Motorsport 7‘s Xbox Game Pass debuut, en zoals iemand het uitdrukte, “clean racen was nooit iets in deze game.”

Het is mogelijk dat oude spelers zich aanpassen en genoegen nemen met alle nieuwe spelers, en dat dit probleem uiteindelijk overwaait. Maar nu meer mensen het spel spelen nu het op Game Pass staat, is er altijd een kans dat ontwikkelaar Turn 10 Studios het ook daadwerkelijk doet verander het spel om nieuwkomers te helpen er beter in te spelen, waardoor de kans op stapels van spelers en soortgelijke ongelukken wordt verkleind. Of het zover zal komen, valt echter nog te bezien.

Forza Motorsport 7 is beschikbaar voor pc en Xbox One.

MEER: Forza Horizon 4 krijgt gratis upgrade van de volgende generatie bij lancering van Series X

duizenden moraal

Spider-Man: Miles Morales-trofee├źn onthuld


Written By
More from Vanessa Hale
Psychonauts 2 is jouw Xbox-game van het jaar op Golden Joysticks 2021
Psychonauts 2 heeft alle kiezers veroverd om zijn plaats als Xbox Game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *