VPN.h blokkeert BitTorrent en begint logs bij te houden na rechtszaak

© Eer Maksumov / Shutterstock

VPN.h blokkeert BitTorrent-verkeer en volgt IP-adressen op zijn servers in de VS. Ze doen dit om een ​​rechtszaak te schikken die tegen hen is aangespannen door een groep onafhankelijke filmmakers. VPN.h zegt dat gebruikers nog steeds veilig zijn, alleen omdat het bedrijf hun servers in de VS niet meer zal gebruiken.

Filmstudio’s versus Popcorn Time

VPN.h wordt aangeklaagd door een groep filmproducenten. Mensen gebruiken soms VPN’s om torrents te downloaden zonder hun identiteit te onthullen. Voor de VPN-provider is hier weinig aan te doen, zolang je de privacy van de gebruikers maar wilt beschermen. In dit geval ging het mis toen VPN.h Popcorn Time actief aanbeveelde. Deze app staat vol met illegaal verkregen films. VPN.h schepte op over het gebruik van een van zijn IP-adressen om films te delen via Popcorn Time. Dit is de verkeerde kant opgegaan bij filmproducenten.

onder druk zetten

De eisers slaagden erin door de rechtbanken te komen om de PayPal-rekening van het bedrijf bovenop VPN.ht, Wicked Technology Limited, te bevriezen. Dit verhoogde de druk aanzienlijk. Uiteindelijk kwamen beide partijen tot overeenstemming omdat Wicked Technology akkoord ging met ingrijpende aanpassingen.

Om de filmproducenten tevreden te stellen, blokkeert VPN.ht BitTorrent voor gebruikers op hun servers in de VS. Het maakt niet uit of het gaat om het downloaden van legaal of illegaal materiaal. Bovendien houden ze logboeken bij van IP-adressen die zijn verbonden met hun servers in de Verenigde Staten. Niet alleen dat, wanneer de filmproducent daarom vraagt, de gegevens kunnen worden overgedragen van de VPN-gebruiker wanneer hij een van zijn films illegaal downloadt.

READ  Apple Music met Dolby Atmos: hoe gebruik je het?

VPN.ht Privacy

Dit lijkt een nachtmerrie voor elke VPN-gebruiker. Mensen gebruiken VPN om hun online privacy te waarborgen en hun online veiligheid te vergroten. Bij het kiezen van een goede VPN-provider is een sterk no-logs-beleid essentieel.

Om de rechtszaak te schikken, moest VPN.h zich overgeven aan de filmproducenten. Ze zijn echter niet van plan hun klanten in de kou te laten staan. hem leukvinden omdat ze wijzen Ze zijn niet van plan om de informatie van hun gebruikers te delen. Aangezien de beloofde maatregelen alleen gelden voor zijn servers in de VS, heeft het bedrijf simpelweg besloten om geen servers meer in de VS te gebruiken. Op deze manier kunnen ze zich nog steeds houden aan het no-logs-beleid.

Het is natuurlijk niet ideaal voor VPN.ht-gebruikers. Aangezien er binnenkort geen Amerikaanse servers meer beschikbaar zijn, kunnen gebruikers niet langer een Amerikaans IP-adres via VPN nemen om bijvoorbeeld de Amerikaanse versie van Netflix te kijken.

More from Madison Garrett
Infinity Ward zegt dat de oneindige stim-exploit van Warzone is verholpen
Evenals de verschillende aimbotters en wallhackers, spelers in Call of Duty: Warzone...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *