Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat

Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat

Model-gedraaide actrice Donal Bisht staat bekend om het uitbeelden van de rol van Sharanya in Ek Deewaana Tha en Ishika Patel in Roop – Mard Ka Naya Swaroop. Ze is voor het laatst gezien in de show Dil Toh Happy Hai Ji op Star Plus.

Momenteel oogst ze lof voor haar onlangs uitgebrachte microwebserie genaamd Tia en Raj, samen met haar acteur en producer-vriend Akshat Saluja.

Nou, niet alleen houdt ze zichzelf professioneel bezig temidden van lockdown, de actrice laat geen middel onbeproefd achter om zichzelf gezond en fit te houden.

In een exclusief gesprek met International Business Times, India, Donal Bisht deelt haar fitnessregime en hoe het haar leven en meer heeft veranderd.

Donal Bisht

Hoe houd je jezelf bezig tijdens de afsluiting?

Ik doe yoga sinds mijn kindertijd, maar omdat ik alleen was in Mumbai aan het begin van de lockdown, realiseerde ik me dat ik tijd voor yoga moest nemen. En ik geloof echt dat een gelukkig en fit lichaam gelukkige hormonen afgeeft die angst en depressie op afstand houden. Het helpt iemand mentaal stabiel te blijven. Dus ik doe het elke dag een uur lang met tussendoor korte pauzes. Ik heb zelfs geleerd om een ​​hoofdstand te doen en ik geniet er nu behoorlijk van.

Donal Bisht

Hoe slaag je er tijdens het fotograferen in om het trainingsregime bij te houden?

Momenteel staan ​​alle projecten stil vanwege de lockdown, maar ik krijg binnenkort meer duidelijkheid. Hoewel ik nu een trainer voor mezelf heb ingehuurd, om mijn motivatie om te trainen te stimuleren. Maar ik maak er wel een punt van om uit te werken voordat ik schiet.

Donal

Wie is volgens jou de sterkste acteur in Bollywood?

Shilpa Shetty

Ik denk dat het Shilpa Shetty en mijn moeder moeten zijn die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het inspireren om fit en gelukkig te blijven. Dus, meer dan wie dan ook, zij moet mijn inspiratiebron zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *