Waar te zoeken op de boerderij voor aanwijzingen in Fortnite

Probeer je de boerderij te doorzoeken op aanwijzingen in Fortnite? Farmer Steel wordt vermist en het lijkt erop dat we de boerderij moeten doorzoeken om zijn verblijfplaats te achterhalen. Aliens hebben Fortnite-spelers en NPC’s verwoest sinds het werd geïntroduceerd in hoofdstuk 2, seizoen 7 – kunnen buitenaardse wezens verband houden met de verdwijning van Farmer Steel?

Dit seizoen wordt ook de Kymera Space Race geïntroduceerd, waarmee spelers een nieuw huidtype krijgen met 800.000 combinaties van stijlen. Om individuele modi te ontgrendelen, moet je elke week buitenaardse artefacten uit Fortnite en kosmische kisten vinden. Je kunt niet alleen exotische artefacten vinden om je Kymera verder aan te passen, je hebt ook de kans om dodelijke IO-wapens op te pakken om het spel te domineren.

De Fortnite-uitdagingen van deze week zijn gericht op het vinden van Farmer Steel. Bekijk onze andere gidsen als je hulp nodig hebt bij het taggen van een vermiste persoon in Weeping Woods en Misty Meadows, of bezoek de favoriete plekken van Farmer Steel. Onthoud dat legendarische uitdagingen slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn, dus het is een goed idee om ze meteen aan te pakken.

FORTNITE FARM POCKET LOCATIES

Hier vind je bewijs van Fa علىWaar bevindt rmer Steel zich in Fortnite:

  • Naast de rode tractor in de velden buiten de staalboerderij
  • Naast de rivier op een bosje hout
  • De stapel stenen aan de voet van de heuvel
  • Naast de bomen aan de achterkant van het huis in de staalboerderij, aan de rand van de klif
READ  Eximius Seizoen 2 voegt meer diepte toe aan de FPS/RTS-hybride

Je hoeft maar twee van deze locaties te bezoeken om de uitdaging aan te gaan.

Op zoek naar dingen om te doen in Fortnite? Ontvoerd door het moederschip van Fortnite en speel de verborgen minigame om bij de legendarische kluis te komen. Herinner jezelf eraan waarom je deze uitdagingen in de eerste plaats hebt gedaan door alle nieuwe Fortnite-skins te bekijken die dit seizoen worden aangeboden.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “waar te zoeken op de boerderij naar aanwijzingen in Fortnite”, “type”: “directory”, “category”: “fortnite”} , “user ” ,” loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Epic Games “,” genre “:” Survival “,” title “:” Fortnite “,” genres”:[“Survival”,”Free to Play”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
MudRunner is deze week gratis in de Epic Games Store
MudRunner, een van de beste spellen om te ontspannen terwijl je thuis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *