De detectie van Battlefield 6 is mogelijk vertraagd

Vorige week leek het erop dat Battlefield 6 binnenkort zou worden onthuld. Nu melden insiders dat de première van de FOD is uitgesteld.

De Jeff Group van GamesBeat reageerde als eerste en deelde de lijst met aankomende videogamegebeurtenissen op Twitter. In maart werd het begin mei gehoord en dat leek steeds waarschijnlijker toen de beelden begonnen te lekken. Sindsdien heeft hij echter vernomen dat de periode van eind mei tot begin juni nu het meest waarschijnlijke venster is. Tom Henderson, een contentmaker die zich toelegt op het verslaan van de Battlefield-franchise, Niet direct onderschrevenMaar hij maakte duidelijk dat de vertraging redelijk is, om de aankondiging van enkele huidige wereldwijde gebeurtenissen te scheiden.

Tot eind deze week heeft prof De Chinese raket landde in een baan om de aardeEn het gooien van puin, en er was de vrees dat de raket zou landen in een bevolkt gebied. Blijkt dat dat sindsdien niet het geval is geweest, maar Henderson denkt dat EA de plannen van Battlefield 6 misschien heeft gewijzigd om te voorkomen dat het slecht van smaak wordt. Henderson zegt dat EA’s multiplayer-onthullingsaanbod een raket bevat die explodeert en op soldaten valt, en dat heeft misschien wat koelte gebracht, althans voorlopig.

Twee uitgelekte foto’s tonen soldaten die landen op een eiland waar een raket wordt afgevuurd. Er waait een zware storm en er zijn andere vliegtuigen verspreid. Eind april zei EA dat Battlefield 6 werd getest.

Bekijk deze ruimte voor meer informatie – hier zijn de beste oorlogsspellen, terwijl je wacht.

READ  Hier is de Wolfenstein 3D x Super Monkey Ball-game waar je naar op zoek was

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Battlefield 6-detectie kan vertraagd zijn”, “Type”: “Post”, “Category”: “battlefield-6”}, “gebruiker : {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: “FPS”, “title”: “Battlefield 6”, “genres”:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Download Metro 2033 gratis op Steam en andere Metro-spellen goedkoop

Metro 2033, de eerste in de 4A-serie van post-apocalyptische Russische stealth-games, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *