Waar u gratis coole achtergrondafbeeldingen voor Microsoft Teams kunt downloaden

Waar u gratis coole achtergrondafbeeldingen voor Microsoft Teams kunt downloaden

Microsoft Teams is een van de meest populaire tools voor groepscommunicatie geworden en nu hebben ze het mogelijk gemaakt om je eigen aangepaste foto’s als standaardachtergrond te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar iets professioneels of grappigs, tientallen websites bieden gratis en creatieve aangepaste stockfoto’s die u kunt gebruiken.

In dit artikel bespreken we de tien beste websites om uw Microsoft Teams-achtergrondafbeeldingen gratis te downloaden.

1. Aangepaste achtergrondgalerij voor Microsoft Teams

De eerste plaats om te controleren is Windows’ Speciale Microsoft Teams-site. Hier hebben ze een aantal perfecte Microsoft Teams-achtergronden samengesteld die je kunt gebruiken. Sterker nog, hun selectie wordt bepaald door categorieën. Kies uit een reeks themafoto’s om actuele gebeurtenissen weer te geven, of zoek gewoon een grappige foto die goed achter je staat.

2. Ontsplashen

Unsplash is een website die gratis stockfotografie van hoge kwaliteit aanbiedt. U kunt op hun website zoeken naar gratis achtergronden of rechtstreeks naar hun site gaan Rijke lijst. Hier vind je foto’s van woonkamers, prachtige achtergronden zonder rommel en foto’s van prachtige werkruimtes.

Pexels is een geweldige bron van achtergrondafbeeldingen die u kunt gebruiken tijdens uw volgende videovergadering of webinar. Upload gewoon hun website en zoek naar iets Microsoft Teams De achtergrondafbeelding die u wilt gebruiken.

4. Pixabay

pixabay Het is de laatste stockfotografie-website op deze lijst. Net als Pexels en Unsplash hebben ze een database met meer dan 2,8 miljoen afbeeldingen die wachten om als achtergrondafbeeldingen te worden gebruikt. Zoek naar een afbeelding met behulp van hun zoekbalk en download elke afbeelding die aan uw behoeften voldoet. Beter – het is gratis.

READ  Wat is beter om Windows opnieuw in te stellen: clouddownload of lokaal opnieuw installeren

5. FOX-entertainment

FOX Entertainment heeft een eigen collectie uitgebracht FOX Microsoft Teams-achtergronden die u kunt gebruiken bij uw volgende virtuele vergadering. Hier hebben ze een verzameling hilarische achtergronden geleverd van shows als The Simpsons, Family Guy en Lego Masters. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer om achtergronden te downloaden Sla afbeelding op als…

6. Bewonder

Marvel heeft ook hun uitgebracht Kies achtergrondafbeeldingen Gebaseerd op hun populaire tv-programma’s en films. Deze achtergronden kunnen op elke manier worden gebruikt Software voor videogesprekken, of het nu Microsoft Teams, Zoom, Skype of Sharepoint is. Klik gewoon met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer deze Sla afbeelding op als… om het te downloaden.

7. Disney

Een andere populaire optie – vooral als je kinderen hebt – is Disney. Het bedrijf sponsorde een Lijst met mooie achtergronden Beroemde Disney- en Pixar-films die je gezicht doen glimlachen. Van Toy Story tot Star Wars, op deze lijst vind je voor elk wat wils.

8. Een wallpaper-hub

De Wallpaper Hub bevat een Grote verzameling foto’s kiezen uit. Deze variëren van prachtige landschappen tot screenshots van beroemde films. Blader door hun foto’s en kijk of er foto’s zijn die u wilt gebruiken in uw volgende virtuele Microsoft Teams-vergadering.

9. Ruimte om te zoomen

ruimte te vergroten is een website gewijd aan het bieden van achtergronden voor videoconferenties. Deze foto’s zijn voornamelijk gekozen vanwege hun gevoel voor humor – ze zijn perfect uitgelijnd om eruit te zien als je behang. Op hun website vind je honderden afbeeldingen, van spraakmakende memes tot klassieke filmscènes.

READ  In de Microsoft Store kun je games nu meteen uitproberen zonder ze te downloaden, en dat zou kunnen betekenen dat ik ze eindelijk ga gebruiken

10. De Blank Sets-collectie van de BBC

Onze uiteindelijke keuze is Blanco bbc sets collectie. Ze hebben een verzameling foto’s geleverd van de blanco sets die de afgelopen zes decennia in hun televisieshows zijn gebruikt. Neem uw volgende vergadering dus vanaf de Tardis of uw favoriete Fawlty Towers-locatie.

Wil je geen foto? Maak je geen zorgen

U kunt deze afbeeldingen gebruiken in Microsoft Teams-vergaderingen om afleiding te verminderen of gewoon een beetje plezier te hebben. Maar als u geen achtergrondafbeelding wilt gebruiken (of iets professioneler nodig heeft), waarom gebruikt u dan niet enkele van de ingebouwde achtergrondeffecten van Teams?

Selecteer gewoon achtergrond filters Kies een optie uit de lijst. U kunt de achtergrond vervagen, een van de meegeleverde afbeeldingen toevoegen of zelfs uw bedrijfslogo toevoegen als u een abonnee bent.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *