Waarom Xbox-fans denken dat het consolemerk doodgaat

Waarom Xbox-fans denken dat het consolemerk doodgaat

Deze situatie veranderde echter op 4 februari toen Verge-schrijver Tom Warren genoemd Die Xbox overweegt ook om MachineGames te verhuizen Indiana Jones en de Grote Cirkel Naar PS5. in tegenstelling tot Hallo Fi Rush En Zee van dieven (die werden vrijgegeven voordat de portgeruchten opdoken), Indiana Jones Het is een van de grootste aankomende Xbox-exclusives. Rond dezelfde tijd, het Xbox-tijdperk genoemd Hun bronnen lieten hen weten dat Microsoft ook een overdracht overweegt Sterrenveld Komt ergens in de nabije toekomst naar PlayStation 5 (hoogstwaarschijnlijk rond de release van… SterrenveldEerste uitbreiding).

terwijl Sterrenveld Het is weer een eerder uitgebrachte Xbox-titel en heeft lange tijd gediend als een van de grootste exclusives van Xbox. De game werd bij de lancering eind vorig jaar beslist gemengd kritisch onthaald, maar het blijft een van de opvallende Xbox-exclusives van de laatste twee consolegeneraties. Het idee om het op een andere console te laten verschijnen was voorheen onbegrijpelijk, vooral omdat een groot deel van de PS5-versie ervan was gemaakt Sterrenveld Het werd effectief geannuleerd toen Microsoft het moederbedrijf van ontwikkelaar Bethesda, ZeniMax Media, overnam.

Verspreid over al deze rapporten liggen de kiemen van een nog schokkender gerucht dat suggereert dat Microsoft niet alleen overweegt een paar Xbox-games naar andere platforms te porten, maar momenteel overweegt om zijn lange termijn gamingstrategie te verschuiven van hardwareproductie naar derde platforms. Partypublicaties, clouddiensten en andere platformonafhankelijke belangen.

Welke Xbox-games worden geport naar PlayStation 5 en Nintendo Switch?

Hoewel er op het moment van schrijven nog niets is bevestigd, zijn dit de belangrijkste games die Xbox zou overwegen om over te zetten naar de PlayStation 5, Nintendo Switch of een combinatie van deze consoles:

  • Hallo Fi Rush
  • Zee van dieven
  • Sterrenveld
  • Indiana Jones en de Grote Cirkel
  • Oorlogsuitrusting

Momenteel is er veel bewijs dat dit suggereert Hallo Fi Rush Het wordt geport naar PlayStation 5 en Nintendo Switch. Bruikbare interne rapporten, op data gebaseerde informatie en logische conclusies wijzen hier allemaal op. Het wordt ook algemeen vermoed Zee van dieven Het zal naar onbevestigde platforms verhuizen, hoewel er momenteel iets minder informatie beschikbaar is om deze beweringen te ondersteunen.

READ  Xbox Live Gold-abonnees krijgen voor een beperkte tijd nieuwe gratis games

Sterrenveld En Indiana Jones Beiden zitten momenteel stevig in de geruchtenmolen. Hoewel geruchten dat deze games cross-platform-poorten krijgen veel van deze controverse hebben aangewakkerd, zijn de details over deze poorten op dit moment relatief vaag. Deze rapporten uit deze bronnen geven echter in ieder geval aan dat er op een bepaald moment inderdaad discussies zijn geweest over een of beide titels op een bepaald niveau.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *