Walmart Xbox Series X Lanceringsdag wordt binnenkort aangevuld (update: uitverkocht)

Bijwerken: De Walmart-voorraad vond plaats om 12.00 uur ET en de winkel is nu uitverkocht voor de Xbox Series X en S.Volg onze Beschikbaarheidsgids voor Xbox voor toekomstige bevoorrading en meer winkelvermeldingen.

Origineel verhaal volgt.


Weinig detailhandelaren hebben concrete details gedeeld over wanneer ze het PS5 en Xbox-serie X beschikbaar om te kopen tijdens de lanceringsweek – en de Xbox Series X is al weer verschenen en vanmorgen in veel winkels verkocht – maar gelukkig weten we precies wanneer Walmart voorraad zal hebben. De winkel heeft specifieke starttijden gedeeld voor wanneer je de Xbox Series X / S vandaag (10 november) en de PS5 op donderdag 12 november kunt kopen.

Degenen die hopen de Xbox Series X en S in handen te krijgen, krijgen vandaag maar één kans om beide consoles bij Walmart te kopen. De online Xbox-aanbiedingen van Walmart worden aangevuld op Vandaag 9 uur PT / 12 uur ET, dus u wilt dan klaar zijn voor uw computer.

Ondertussen hebben hoopvolle PS5-kopers aanstaande donderdag vier verschillende kansen om de next-gen console te pakken te krijgen. De PS5 en PS5 Digital Edition zijn te koop op Walmart.com op 12.00 uur, 15.00 uur, 18.00 uur en 21.00 uur ET op 12 november. Verwacht zoals gewoonlijk dat de voorraad extreem beperkt zal zijn, vooral omdat Walmart eenheden zal tegenhouden om genoeg te hebben voor elke golf. Voor zowel de PS5 als de Xbox raden we je aan ervoor te zorgen dat je Walmart-account en betalingsgegevens vooraf up-to-date zijn, zodat het proces soepel verloopt.

Als u de aanvulling op de lanceringsdag voor beide consoles mist, kan de PS5 en Xbox Series X / S zullen tijdens Black Friday verkrijgbaar zijn in GameStop-winkels, hoewel de voorraad uiterst beperkt zal zijn.

READ  Bedrock-bèta met Caves and Cliffs-thema arriveert in Windows, Android en Xbox One

We volgen de beschikbaarheid van de lanceringsdag voor beide consoles in ons Koopgids voor PS5 en Koopgids voor Xbox Series X, dus blijf op de hoogte. Onze Xbox Series X recensie is nu ook beschikbaar. Je kan ook volg ons op Twitter @GameSpotDeals voor de laatste updates.

Written By
More from Vanessa Hale

BTS heeft een nieuwe mobiele game waarin gebruikers hun eigen verhalen kunnen maken

Een Zijn BTS fan betekent genieten van een gigantische hoeveelheid BTS-inhoud. Zelfs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *