Wanneer de wereld niet gevaarlijk genoeg is: Pogo Domination geeft spelers nieuwe manieren om pc en mobiel te veroveren via Pogo.com

Redwood Shores, Californië – () – Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat Pogo™, de populaire bestemming voor online gaming, Gevaar: Pogo-dominantie – De enige officieel gelicentieerde webversie van het historische strategische bordspel van Hasbro, risico. De gratis coöp-strategiegame voor meerdere spelers is nu online beschikbaar pogo.comwaardoor het via een browser kan worden afgespeeld op Windows-pc, mobiele Android-apparaten en alle MacOS- en iOS-apparaten.

Gevaar: Pogo-dominantieKlassieke modus Het brengt risicoliefhebbers terug naar de vertrouwde gameplay en het plezier van uitdagende vrienden of vijanden. Maximaal zes kunnen spelen met behulp van diplomatie, conflict en verovering in een poging tot wereldwijde verovering door een voor een territorium op te eisen. Spelers kunnen gebieden verbeteren met een selectie van esthetisch unieke militaire eenheden om hun online tegenstanders snel uit te schakelen. Deze eenheden kunnen worden versterkt met behulp van internationale aanvoerlijnen om potentiële aanvallers af te weren of een bruggenhoofd voor te bereiden voor de volgende aanval. Spelers riskeren het lot van hun naties op de worp van aanpasbare dobbelstenen in een spel dat doet denken aan het klassieke bordspel waarmee velen van hen zijn opgegroeid.

Bovendien kunnen spelers een van de twee nieuwe spelmodi met de andere ervaren risico Enthousiastelingen en online gamers van over de hele wereld. kapitaal positie Hij heeft spelers om te verdedigen hoofdstad van indringers terwijl ze op weg waren om de hoofdsteden van de oppositie te veroveren. Voor degenen met een meer subtiele aanpak, Geheime missiemodus Het maakt een meer geheime tactiek mogelijk om het spel te winnen terwijl je tegen de klok racet om hun missie te voltooien voordat andere spelers het doen. In alle modi integreert de game bekende personages van het Pogo-platform in de klassieke RISK-gameplay, waardoor spelers een unieke draai geven aan de game waar ze van houden.

READ  Immortals Fenyx Rising is dit weekend gratis

Spelers hebben geen account nodig om te spelen Gevaar: Pogo-dominantiemaar door zich aan te melden voor een gratis Pogo-account kunnen ze de extra tools krijgen die ze nodig hebben, zoals punten of boosts, om de wereld te veroveren, hun thuisbasis te beschermen of geheime missies te voltooien. pogo-club Abonnementsleden krijgen extra functies, zoals een ervaring zonder advertenties, de mogelijkheid om op volledig scherm te spelen en meer.

spelers Gevaar: Pogo-dominantie Ze kunnen ook profiteren van de sociale functies van het spel via de online Pogo-gemeenschap, waardoor ze kunnen deelnemen terwijl ze het veld domineren, kunnen pronken met aangepaste dobbelstenen die zijn verdiend met militaire punten, kunnen pronken met hun bonustroepen die zijn verdiend met RISK-kaarten of in een ander spel kunnen springen via de Pogo-portaal op internet.

Voor meer informatie over Gevaar: Pogo-dominantieop bezoek pogo.comblijf kijken Pogo-blogof bezoek de sociale media van Pogo via Facebook @medewerkerof twitteren @medewerker.

over pogo

Pogo staat in de hele branche bekend als een leider op het gebied van casual games en vermaakt al meer dan 20 jaar het publiek. Pogo.com biedt een grote verscheidenheid aan meer dan 50 gratis online games, waaronder woordpuzzels, klassieke kaartspellen en bordspellen, en is ook de officiële thuisbasis van online Hasbro-spellen zoals Scrabble, Boggle, Yahtzee en Trivial Pursuit.

Over Hasbro

Hasbro is een toonaangevend wereldwijd entertainmentbedrijf met een missie om generaties fans te vermaken en met elkaar te verbinden door middel van verhalen vertellen en leuke gameplay. Hasbro levert boeiende merkervaringen aan een wereldwijd publiek door middel van speelgoed, consumentenproducten en entertainment, met een portfolio van iconische merken, waaronder MAGIC: THE GATHERING, DUNGEONS & DRAGONS, Hasbro Gaming, NERF, TRANSFORMERS, PLAY-DOH en PEPPA PIG, evenals premiere partnermerken.

READ  Project Cars is verwijderd na licentieproblemen

Hasbro laat zich leiden door ons doel om vreugde en gemeenschap te creëren voor alle mensen over de hele wereld, één spel, één spel, één verhaal tegelijk. Al meer dan tien jaar wordt Hasbro consequent erkend voor zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, onder andere door 3BL Media uitgeroepen tot een van de 100 beste bedrijfsburgers, een van ’s werelds meest ethische bedrijven door het Ethisphere Institute en een van de 50 meest zorgzame voor de gemeenschap. Bedrijven. in de Verenigde Staten door de Civic 50. Ga voor meer informatie naar Corporate.hasbro.com.

© 2022 Hasbro, Inc. alle rechten zijn veilig.

Over elektronische kunst

Electronic Arts Corporation (NASDAQ: EA) is een wereldleider op het gebied van digitaal interactief entertainment. Het bedrijf ontwikkelt en levert online games, inhoud en diensten voor met internet verbonden consoles, mobiele apparaten en pc’s.

In fiscaal 2022 rapporteerde EA een GAAP-netto-omzet van bijna $ 7 miljard. EA, met hoofdkantoor in Redwood City, Californië, staat bekend om zijn reeks hoogwaardige, veelgeprezen merken zoals EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™ en Titanfall™ en planten vs. Zombies™ en F1®. Meer informatie over de EA is beschikbaar op www.ea.com/nieuws.

Pogo, EA SPORTS, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall, Plants vs. Zombies zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA en F1 zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden met toestemming gebruikt.

Written By
More from Max Mcgee
Italiaanse actiegame Soulstice is niet zomaar een versie van Dark Souls
De zaden van Soulstice werden geplant in de jaren tachtig, toen een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *