De op zichzelf staande proeven van Osiris in Destiny 2 kunnen permanent worden

De zeer competitieve Trials of Osiris van Destiny 2 zullen dit weekend in Freelance beschikbaar zijn, en het lijkt erop dat Bungie overweegt om er een permanente functie van te maken voor de multiplayer-modus van de game. Op dit moment is alleenstaande actie slechts af en toe beschikbaar, waardoor individuele spelers kunnen meedoen en strijden om enkele van de meest begeerde outfits van Destiny 2.

24-26 juni zal Osiris’ eerste freelance-ervaring zijn in het nieuwe seizoen van Haunted, en als laatste Notities deze week bij BungieHet is een kans voor iedereen die nieuwsgierig is naar de 3v3-modus om mee te doen en dingen te bekijken. Trials of Osiris plaatst twee teams van drie tegen elkaar in een van de eliminatietypes, met als doel het andere team uit te schakelen. Het eerste team dat vijf punten scoort, wint de wedstrijd en het doel is om “foutloos” te zijn met negen opeenvolgende overwinningen die op uw scorekaart staan.

Gewoonlijk vereist Trials of Osiris vooraf gevormde teams – je hebt andere spelers in je vuurteam nodig om binnen te komen. Proeven als freelancer voegt matchmaking toe, en Destiny 2 zal je een paar voogden vinden om je squadron te vullen.

Benjjyy, de leider van de Last Rites Destiny 2-clan, vroeg Bungie op Twitter Voor de “eeuwige freelancer alsjeblieft en bedankt”, als reactie op Bungie’s tweet die het laatste nieuws van deze week promoot in een Bungie-post.

“We horen je erover,” Bungie’s antwoord. “Al jullie feedback over Freelance, vooral deze, wordt naar het team gestuurd.”

READ  Sea of ​​​​Thieves krijgt een hotfix voor een baanbrekende Sunken Pearl-bug

Het lijkt dus veilig om te zeggen dat het toevoegen van een permanente freelance-wachtrij aan Trials of Osiris op zijn minst actief wordt besproken bij Bungie. Hoewel dit meer spelers zou moeten aanmoedigen om elk weekend de proeven uit te proberen, zijn sommige spelers bang dat het de traditionele pool van bètaspelers zou kunnen wegnemen, omdat velen Match Matching Trials misschien zien als een gemakkelijkere manier om zonder fouten te gaan.

De tijd zal het leren, zoals gewoonlijk.

Written By
More from Max Mcgee
Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten
Momenteel kun je Star Wars: Battlefront 2 gratis krijgen in de Epic...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *