Warzone-gerucht heeft fans van moderne oorlogsvoering enthousiast

Een nieuw Call of Duty: Warzone gerucht heeft Moderne oorlogsvoering fans enthousiast, vooral MW fans die genoten van de originele run van Moderne oorlogsvoering voordat in 2019 Infinity Ward de subreeks opnieuw opstartte. Deze maand kwam Treyarch uit Call of Duty: Black Ops Cold War op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en pc, maar desondanks veel KABELJAUW spelers dumpen nog steeds uren in 2019’s Moderne oorlogsvoering en Warzone. Dat gezegd hebbende, terwijl de ondersteuning voor de eerste binnenkort zal afnemen, heeft Activision al bevestigd Warzone gaat nergens heen, en een nieuw gerucht versterkt dit.

Volgens een prominente Plicht bron, ModernWarzone, John “Soap” MacTavish komt naar het spel als een operator, en het klinkt alsof het eerder eerder dan later zal gebeuren. Helaas zijn dit allemaal onthullingen van ModernWarzone.

Op dit moment is er geen definitieve bevestiging dat Soap als operator zal worden toegevoegd, maar het is onduidelijk hoe hij anders zou worden toegevoegd. En het is ook onduidelijk wanneer Soap wordt toegevoegd en of hij ook komt Moderne oorlogsvoering multiplayer. Je zou kunnen aannemen dat hij zou komen Black Ops Koude Oorlog, maar hij is een Moderne oorlogsvoering karakter. Dit sluit niet helemaal uit dat het personage naar de nieuwste iteratie komt, maar het maakt het zeker onwaarschijnlijk.

Zoals je misschien weet, is dit niet de eerste keer dat we hebben gehoord dat het personage komt Warzone, maar de laatste keer was maanden geleden, en het werd gevolgd door stilte, die sommigen leidde KABELJAUW fans om te geloven dat het niet langer gebeurde.

READ  Crusader Kings 3 Ruler Designer toegevoegd in nieuwe patch

Dat gezegd hebbende, neem dit nu allemaal met een korreltje zout. Hoewel de betreffende bron in het verleden betrouwbaar is gebleken, is hier niets officieel. Op het moment van schrijven heeft geen enkele officiële betrokken partij gereageerd op dit gerucht, en het is onwaarschijnlijk dat dit op dit punt zal veranderen. Als dit het geval is, zullen we het bericht bijwerken met wat wordt verstrekt.

In de tussentijd, voor meer dekking over alle dingen Plicht – inclusief het laatste nieuws over niet alleen Warzone en Moderne oorlogsvoering, maar Black Ops Koude Oorlog — Klik hier of kijk op de relevante links hieronder:

Written By
More from Lesley Curry

De Cyberpunk 2077 OnePlus 8T-editie-telefoon is geweldig

Andrew Hoyle / CNET OnePlus werkt samen met de aankomende game Cyberpunk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *