Watch Dogs: Legion slaat de voortgang niet correct op de Xbox op, zal pas in december worden opgelost

We meldden eerder deze week dat sommige spelers dat wel waren problemen hebben in Assassin’s Creed Valhalla met verlies van opgeslagen gegevens en corruptie, en een andere titel van Ubisoft in Watch Dogs: Legion heeft een soortgelijk probleem aan zijn handen.

Het probleem? De game slaat de voortgang niet correct op Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One op (we hebben ook rapporten van pc-spelers gezien), en teleurstellend genoeg zal het probleem pas begin december worden opgelost.

Volgens fanslijkt het probleem met Watch Dogs: Legion te zijn dat het automatische opslagsysteem van de game op een bepaald moment gewoon stopt met werken, en daarna kun je de game ook niet handmatig forceren om een ​​opslag op te slaan.

Er is voorlopig geen officieel woord over hoe u dit probleem kunt omzeilen, maar hier is wat advies van een gebruiker op de officiële Watch Dogs Reddit – het houdt in dat je het spel regelmatig moet verlaten om te voorkomen dat je te veel voortgang verliest.

“Na elke missie of iets anders dat ik niet wil verliezen, druk je op start en ga je terug naar het hoofdmenu. Als het meteen stopt, betekent dit dat het spel is opgeslagen. Dus laad opnieuw en blijf spelen. Als het vastloopt op de menuscherm betekent dat het opslagsysteem is mislukt. Je zult het spel geforceerd moeten stoppen en alle voortgang verliezen sinds de laatste succesvolle opslag. “

Heeft u last van dit probleem in Watch Dogs: Legion? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  "Controlly" Mac-apps: PlayStation- en Xbox-controller kunnen als afstandsbediening worden gebruikt - downloaden, functies en meer!
Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *