Wat is de auteurstool van Studytube? – Binnenlandse administratie

Wat is de auteurstool van Studytube?

De auteurstool van Studytube is extreem gebruiksvriendelijke en intuïtieve editor, waarmee je op een simpele manier uw eigen online trainingen kan maken. Dit maakt het mogelijk om kennis die uniek is voor uw organisatie om te zetten in een leertraject, zodat u die expertise efficiënt kunt verspreiden binnen uw organisatie.

In de authoringtool is het mogelijk om uit te geven verschillende werkwijzen (tekst, beeld, video, etc.) om uw training de juiste dynamiek en afwisseling te geven die de leerefficiëntie vergroot. Je inhoudsopgave blijft te allen tijde zichtbaar, zodat je nooit het overzicht verliest.

Zodra de training is getest en online staat (gefeliciteerd!), Kunnen studenten de automatische recensiesysteem eventuele (spel) fouten of technische haperingen aangeven. Zo is uw training altijd up-to-date en zo relevant mogelijk.

Hoe helpt Studytube je bij het ontwikkelen van online trainingen?

Indien gewenst begeleidt Studytube u van de startblokken tot aan de finish. Wij denken dan continu met u mee over de inhoud en structuur van uw opleiding en organisatie drie contactmomenten met jou.

U kunt ook gebruik maken van onze professionele studio in Amsterdam, waar onze docenten en producers je assisteren bij het opnemen van je eigen video’s met autocue. Ook de postproductie verzorgen wij graag.

Stappenplan: naar je eigen online training

Het hele proces vindt plaats in zes belangrijke stappen:

  1. Begin
  2. Grensscheiding
  3. Ontwerp
  4. Ontwikkeling
  5. Feedback
  6. Bijgewerkt

Bij elke stap horen bepaalde taken en (mogelijke) contactmomenten met onderwijsexperts van Studytube. Zo creëren we samen uw training klaar voor succes!

Download de brochure

READ  Samsung Galaxy A51 ontvangt One UI 3.1-beveiligingsupdate en april

Wil je meer informatie over de verschillende fasen en hoe Studytube je bij elke stap kan begeleiden? Of ben je benieuwd wat onze experts zeggen over de auteurstool van Studytube? In onze uitgebreide brochure “Ontwikkel uw eigen online trainingsinhoud” u vindt er een duidelijke handleiding met het stappenplan naar uw eigen stappenplan e-leren.

U kunt de brochure eenvoudig downloaden via de onder de blauwe knop. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in onze studio in Amsterdam!

Beeld

More from Madison Garrett

Nieuwe macOS Catalina-update verhelpt Wi-Fi- en iCloud Drive-bugs

Apple heeft een extra update uitgebracht voor macSO 10.15.6 die geleidelijk wordt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *