Wat is de beste Switch-game van 2021? Het is tijd om je favorieten te beoordelen

2021 was zeker een moeilijk jaar voor velen van ons, maar het was een verrassend goed jaar als het gaat om kwaliteitsvideogames. Aan het begin van 2020 zag Nintendo’s lijst met aankomende games er in januari nogal leeg uit, maar door de constante en vaak verrassende aankondigingen zijn we dit jaar klaar met een geweldige line-up op de Switch. We hebben een gloednieuwe 2D Metroid, om hardop te huilen – heel goed, heel!

Nu 2022 snel nadert, is het tijd om de balans op te maken van alle releases van dit jaar van de jaarlijkse door lezers beoordeelde 2021-game!

We zullen onze personeelskeuzes voor Nintendo Life GOTY 2021 tijdens de feestdagen vrijgeven, maar eerst vragen we je om je favorieten te beoordelen voor onze door lezers beoordeelde 50 Best Switch Games of 2021-lijst. zoals deze 2017En 2018En 2019, En 2020: De 50 beste Switch-games van het jaar volgens gebruikersbeoordelingen in onze gamedatabase.

Om een ​​Nintendo Switch-game die dit jaar is uitgebracht te beoordelen, typ je gewoon de titel in de zoekbalk bovenaan, klik je op de ster om de beoordeling van 1 tot 10 te krijgen en klik je op de score die het verdient – klaar! Als je een herinnering over een specifieke game nodig hebt, klik dan op de gametitel en bekijk de recensie en screenshots.

We zullen de resultaten tijdens de feestdagen publiceren, maar waarom zou je voor nu niet opnieuw kennismaken met enkele van Nintendo’s meest opvallende games van 2021?

Merkbaar: We hebben hieronder alleen de games opgenomen die we dit jaar op Nintendo Life hebben beoordeeld. Als je wilt stemmen op een spel dat we hebben gemist, zoek het dan op Onze database En rangschik ze dienovereenkomstig via de spelpagina – ze worden volledig meegeteld in de definitieve lijst!

We raden je ten zeerste aan om de zoekbalk te gebruiken om de games te vinden die je hieronder wilt beoordelen. U hoeft niet door zeven pagina’s met games te bladeren, tenzij u dat echt wilt!


Hartelijk dank voor uw favoriete beoordeling! Bespreek ze gerust hieronder, dan onthullen we de resultaten op een geschikt, feestelijk moment.

Als u zich afvraagt ​​over voorgaande jaren, kunt u ook vinden Beste Nintendo Switch-spellen van 2017En 2018En 2019, En 2020 In onze overvloedige catalogus van Benodigdheden overschakelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *