Wat is de campagne, registratie, uploaden van certificaten en meer

Wat is de campagne, registratie, uploaden van certificaten en meer

De ‘Har Ghar Tiranga’ 2.0-campagne is gelanceerd met een wielerwedstrijd gehouden door vice-president Jagdeep Dhankhar van Pragati Maidan, Delhi.

De rally begon vanuit Pragati Maidan en culmineerde in het Major Dhyan Chand Stadium na het passeren van de India Gate-cirkel.

Het evenement werd bijgewoond door de ministers van de Unie G. Kishan Reddy, Anurag Thakur, Piyush Goyal, Meenakshi Lekhi en anderen.

Premier Narendra Modi lanceerde vorig jaar de campagne “Har Ghar Tiranga” om de 75ste verjaardag van de onafhankelijkheid van India te vieren.

“Het is inderdaad een geweldige gelegenheid, het is een gelegenheid die ons het gevoel zal geven dat de grootste democratie ter wereld, de thuisbasis van een zesde van de mensheid, een ongekende opkomst doormaakt. Onze opkomst is niet te stoppen”, werd Dhankhar geciteerd door de Turkse News Agency (PTI) zoals gezegd. inspraak.

Bekijk de foto’s en video’s van de Har Ghar Teranga fietsrally.

Premier Narendra Modi lanceerde de ‘Har Ghar Tiranga’-campagne om mensen aan te moedigen de Tiranga mee naar huis te nemen en groot te brengen om de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van India te vieren.

In de aanloop naar Onafhankelijkheidsdag riep de regering de burgers nogmaals op om deel te nemen aan de campagne.

“Het Ministerie van Toerisme dringt er bij alle burgers op aan om deel uit te maken van de #HarGharTiranga-beweging nu India zijn 77e jaar van onafhankelijkheid ingaat en de vlag hoog in uw huizen te laten wapperen van 13 tot 15 augustus”, tweette minister G. Kishan Reddy donderdag.

Volgens de PIB-release van 16 augustus 2022 was het idee achter het initiatief om een ​​gevoel van patriottisme bij mensen te bevorderen en Azadi Ka Amrit Mahotsav te vieren in de geest van Jan Bhagidari.

READ  Download Uniraj RULET Admit Cards op uniraj.org, download hier de directe link

Veel evenementen waarbij mensen uit alle lagen van de bevolking betrokken waren, werden gehouden op locaties die verband hielden met de beweging voor vrijheidsstrijd, om het patriottisme en de eenheid van het hele land uit te beelden.

Tot nu toe hebben meer dan zes crore roepies selfies geüpload met de Indiase vlag op de ‘Har Ghar Teranga’-website.

1. Ga naar de officiële website van de campagne harghartiranga.com

2. Klik op de optie “Upload een selfie met de vlag”

3. Voer vervolgens uw naam in, upload een profielfoto en verzend.

4. U krijgt dan een certificaat van waardering dat u kunt downloaden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *