Wat is er nieuw in iOS 14.6 beta 3? Bugfixes, update van de modus “Zoek mijn” en meer [Video]

Gisteren Apple IOS 14.6 beta 3 voor ontwikkelaars en openbare bètatestersEn hoewel er niet veel nieuwe functies zijn, zijn er verschillende aandachtspunten bij deze release. Bekijk onze praktische video voor een overzicht van wat er nieuw is in iOS 14.6 beta 3, en zorg ervoor dat u er zeker van bent deelname aan 9to5Mac Op Youtube Voor meer praktische video’s.

systeem update

IOS 14.6 ontwikkelaar beta 3-functies buildnummer 18F5065a en Apple heeft release-opmerkingen verstrekt die specifiek betrekking hebben op Beta 3. In de details van de release merkt Apple op dat het een opstartprobleem heeft verholpen waarbij de iPhone mogelijk slechte prestaties vertoonde.

De release-opmerkingen blijven ook algemene iOS 14.6-informatie bevatten, inclusief de nieuwe functie om in de bètatrein te blijven na een update van de iOS-releasekandidaat. Zoals ik heb uitgelegd Diepgaande iOS 14.5-overzichtsvideoIn dit artikel kunnen gebruikers die zijn geüpdatet naar een kandidaat-versie van iOS, naar de volgende bètaversie gaan zonder een bètaprofiel opnieuw te hoeven installeren. Deze nieuwe functie is te vinden onderaan Instellingen -> Algemeen -> Software-update, onder het kopje ‘Ook beschikbaar’.

Video: wat is er nieuw in iOS 14.6 beta 3?

Abonneer je op 9to5mac op YouTube voor meer video’s

Apple is gestopt met het ondertekenen van iOS 14.5

IOS 14.5 is de hele tijd niet officieel beschikbaar geweest, maar inderdaad Apple is gestopt met het ondertekenen van de release, Waardoor het onmogelijk is om te upgraden of downgraden naar iOS 14.5. De reden achter Apple’s snelle actie heeft betrekking op wat er gebeurde op 3 mei, wanneer IOS 14.5.1 is uitgebracht. IOS 14.5.1-update was een kritieke beveiligingsupdate die fixes bevatte voor exploits die konden leiden tot het uitvoeren van willekeurige code. Met andere woorden, het is noodzakelijk dat gebruikers updaten naar iOS 14.5.1 of hoger om hun apparaten veilig te houden, en de beslissing van Apple om te stoppen met het ondertekenen van iets minder dan iOS 14.5.1 zal deze stap alleen maar versnellen.

READ  GTA Online Leak onthult de nieuwe generatie functie op PS5 en Xbox Series X.

App Store- en Podcast-app-schermen

De App Store krijgt een nieuw startscherm met betrekking tot de privacydetails van de app. De privacyverbeteringen in iOS 14 omvatten de controversiële app-trackingcontroles die ik heb besproken in de iOS 14.5-video. De update bevat ook app-privacykaarten die uitleggen hoe u apps kunt beheren en uw geschiedenis kunt volgen, hoe gegevens aan u zijn gekoppeld, enz. Deze kaarten staan ​​onderaan elke App Store-app die is bijgewerkt sinds Apple ze vroeg om vermeld te worden.

Het Podcast Splash-scherm toont aankomende podcast-abonnementen en uitzendkanaalfuncties die Apple heeft aangekondigd tijdens het recente AirTag-, iMac- en iPad Pro-evenement. Hoewel deze functies ongetwijfeld in een of andere vorm onder de motorkap zitten, zijn er momenteel nog geen nieuwe gebruikersgerichte handleidingen in de Podcast-app. Deze updates zijn waarschijnlijk te vinden in iOS 14.6 RC.

De functie “Zoek mijn” Verloren-modus is bijgewerkt

De functie Verloren-modus van de Zoek mijn-app kan met beide worden gebruikt Apple’s AirTag En andere trackers die compatibel zijn met Find My. Wanneer u een apparaat kwijtraakt, kunt u het in de verloren-modus zetten, waardoor u een telefoonnummer kunt achterlaten dat de itemzoeker kan gebruiken om contact met u op te nemen.

In iOS 14.6 beta 3 is Zoek mijn bijgewerkt Ter ondersteuning van het achterlaten van een e-mailadres in plaats van een telefoonnummer als communicatiemiddel. Het e-mailadres is vooraf ingevuld met het e-mailadres van uw Apple ID, maar u kunt dit wijzigen in een adres naar keuze.

Hoewel ik de modus Zoek mijn verloren heb kunnen inschakelen met een e-mailadres als communicatiemiddel, lijkt Item Finder mijn e-mailadres in deze proefversie niet correct te kunnen weergeven. Aankomende bèta’s zullen waarschijnlijk duidelijk een lopende bètafunctie bevatten.

READ  U wilt niet betalen voor Google Foto's-opslag

conclusie

afstand Enorme release van iOS 14.5Versie 14.6 zal echter waarschijnlijk de laatste update zijn met nieuwe opmerkelijke functies. Apple zal binnenkort de eerste bèta van iOS 15 uitbrengen, die over een paar weken op WWDC zal verschijnen. In de tussentijd zullen we ervoor zorgen dat we komende Podcast-app-verbeteringen en aanvullende functies zoals Apple Card-familie Ondersteuning, zodra deze items zijn aangekomen.

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

De 10,3-inch Kobo Elipsa levert supergrote e-readers op

Kobo heeft een nieuwe e-reader en de grootste tot nu toe: Kobo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *