Wat we hebben gekocht: onze favoriete USB-C-laders

Mophie Powerstation XXL

Igor Bonifacic / Engadget

In het beste geval zijn de meeste powerbanks niet veel om naar te kijken, en in het slechtste geval zijn ze lelijk als zonde. Ik ben niet bang om toe te geven dat ik in eerste instantie Mophie’s onvoorstelbare naam kocht Krachtstation XXL omdat ik vond dat het er mooi uitzag met zijn stoffen bekleding. Maar ik ben hier om de lijn aan te bevelen omdat deze een boeiende mix van functies biedt.

Mophie biedt een handvol met stof beklede Powerstation-powerbankmodellen met batterijen met verschillende capaciteit. Als je de iPhone 12 hebt gekocht, is een goed startpunt de Model van 6000 mAh. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder een marineblauwe kleur die veel lijkt op het blauw van de iPhone 12. Met de meegeleverde Lightning-poort kun je de powerbank opladen met de kabel die bij je nieuwe iPhone wordt geleverd. Het heeft ook USB-A- en USB-C-aansluitingen, met ondersteuning voor PD-snelladen, zodat u twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Als je iets substantiëler wilt, zoek dan niet verder dan de Powerstation XXL. Ik heb het model van 2017, maar Mophie heeft onlangs de Powerstation XXL geüpdatet om de batterij te vergroten tot 20.000 mAh. Het voegde ook een extra USB-A-poort toe en ondersteuning voor snelladen van 18 W PD – en het verlaagde de prijs tot $ 60.

De capaciteit van 20.000 mAh van de Powerstation plaatst hem onder de FAA’s 100 Wh-limiet op powerbanks. U zult dus geen problemen ondervinden bij het binnenhalen van binnenlandse en internationale vluchten. Ik heb mijn toestel, met een 19.500 mAh-batterij, meegenomen op tientallen reizen, waaronder drie 14-uur durende vluchten naar Azië. Zelfs als ik een Pixel 3 gebruik, was er tijdens die reizen nooit een punt waarop mijn apparaten zonder stroom kwamen te zitten. En die stoffen toplaag? Het beschermt het toestel tegen krassen en zorgt ervoor dat het prettig in de hand ligt. Oh, en het ziet er ook mooi uit.

READ  De eerste A14-benchmarks van iPad Air 4 verschijnen online

– Igor Bonafacic, Associate Editor

Anker PowerCore Speed ​​20000 PD-oplader

Anker PowerCore Speed ​​20000 PD-oplader

anker

Het belangrijkste waar ik naar op zoek ben in een batterijpakket, is flexibiliteit: ik wil iets dat ik in een tas kan gooien waarin ik alles kan opladen waarmee ik reis. Ik koos voor de Anker PowerCore-snelheid vorig jaar omdat het netjes de twee apparaten bedekte die ik het meest gebruik buiten een stopcontact: mijn iPhone en mijn Nintendo Switch Lite. Het wordt ook geleverd met een capabel USB-C-voedingsadapter van zichzelf, die ik thuis gebruik als oplader naast het bed.

Als ik niet thuis ben, kan de 20.100 mAh PowerCore Speed ​​mijn iPhone 11 Pro op volle snelheid opladen, en mijn Switch Lite op bijna volle snelheid (24W), met nog steeds 60 procent capaciteit over. Ik heb toevallig ook een 12-inch MacBook waarmee ik soms reis, die ook prima – zij het een beetje langzaam – oplaadt met dezelfde enkele batterij.

Toen ik vaak op lange afstanden reisde, was de PowerCore Speed ​​een redder in leven op vluchten wanneer het stopcontact niet goed werkte (wat veel te vaak gebeurt). Het enige minpunt van de PowerCore Speed ​​voor mij is het ontbreken van poorten: er is een enkele 24 W in / uit USB-C PD-poort en een USB-A. Als ik er nu een zou kopen, zou ik waarschijnlijk naar de PowerCore +, die een 45 W USB-C-poort en twee 15 W USB-A-poorten heeft. (Het heeft ook een iets grotere batterij van 26.800 mAh.)

– Aaron Souppouris, hoofdredacteur

Aukey Omnia 100W PD-oplader

Aukey Omnia 100W PD-oplader

Aukey

Ik weet niet zeker wat erger is – sjouwen met een heleboel verschillende oplaadkabels of AC-adapters. Kabels kunnen in ieder geval aan elkaar worden gewikkeld met kleine klittenbandwikkels. AC-adapters zijn frustrerend omvangrijk, en het is waarschijnlijk dat elk afzonderlijk apparaat dat u hebt geleverd, elk een ander wattage heeft. Maar Aukey’s Omnia PD-oplader Al die verschillende adapters zijn overbodig, want dankzij de oplaadcapaciteit van 100 W kan bijna elke laptop, tablet of smartphone op topsnelheid worden opgeladen.

READ  South Padre Island zal naar verwachting druk zijn voor de SpaceX Starship SN8-testlancering

Ik heb hem gebruikt met mijn 13-inch MacBook Pro en mijn iPad Pro, en ik was altijd onder de indruk van de mogelijkheid om ze snel op te laden, zelfs als ik het apparaat gebruik. Hij is ook half zo groot als de adapter die bij mijn laptop is geleverd, dus het is veel gemakkelijker om mee te nemen … weet je, toen ik het huis verliet. Ik vind het ook leuk dat het gebruikt galliumnitride (GaN) technologie om overtollige warmte tot een minimum te beperken – in tegenstelling tot sommige andere adapters die ik in het verleden heb gebruikt, blijft deze relatief koel, zelfs na urenlang opladen van zoiets veeleisend als mijn laptop. Ik heb de oplader met slechts één USB-C-poort, maar Aukey kwam onlangs met een nieuw model dat er twee heeft. Als u zich zorgen maakt over het feit dat u slechts één apparaat tegelijk kunt opladen, kunt u in plaats daarvan kiezen voor het nieuwere model.

– Valentina Palladino, Commerce Editor

Written By
More from Lesley Curry

Beveiligingspatch van oktober wordt uitgerold naar Google Pixel, OTA’s live

In aansluiting op de lancering van vorige maand, wordt de eerste update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *