Je kunt al een geweldig PS5-accessoire kopen dat de Xbox One X nooit zal hebben – BGR

  • Er gaan geruchten de ronde sinds het ontwerp van de console werd onthuld, maar een derde partij is begonnen met de verkoop ervan.
  • PlateStation 5 verkoopt PS5-frontjes in matzwart, kersenrood, chromatisch, indigoblauw en jungle camo.
  • Elk van de aangepaste platen kost $ 39,99 en zou moeten arriveren op de releasedatum van de PS5 op 12 november.

Toen Sony in juni het ontwerp van de PlayStation 5 voor het eerst onthulde, was er enige speculatie dat de enorme witte platen die de zijkanten van de console bedekten, vervangbaar zouden zijn. Een PlayStation-manager wakkerde die vlammen aan door in te onthullen een Q & A-sessie op LinkedIn dat de PS5 “aanpasbaar zou zijn op een manier die eerdere generaties niet waren.” Onze vermoedens werden eindelijk bevestigd toen Sony deelde een officiële PS5-demontagevideo een paar weken geleden.

Zoals we in de video zien, kunnen de zijpanelen van de PS5 zonder gereedschap worden verwijderd. Het enige dat u hoeft te doen, is het plastic aan de bovenkant van elk paneel optillen en van de console af schuiven. Dit is nodig als je van plan bent om opslag toe te voegen aan je PS5, aangezien de M.2-uitbreidingssleuf voor NVMe SSD-schijven zich onder een van de panelen bevindt. Maar het opent ook de deur naar aanpasbare frontjes, en een bedrijf is al begonnen met de verkoop van zijn eigen kleurrijke borden.

Gespot door Engadget op vrijdag, PlateStation 5 verkoopt momenteel een selectie aangepaste platen voor PS5 in matzwart, kersenrood, chromatisch, indigoblauw en jungle camouflage. Elk van de platen kost $ 39,99, en je kunt aangeven of je platen wilt voor de standaard PS5 met een schijfstation of voor de PS5 Digital Edition. PlateStation zegt dat het de aangepaste platen binnen twee weken na de lancering van de PS5 zal verzenden, zodat ze rond dezelfde tijd aankomen.

READ  Black Friday GameStop-deals 2020 - Switch, PS4 en Xbox One

Als u de sprong waagt maar niet tevreden bent, heeft PlateStation een retourbeleid van 10 dagen vanaf het moment dat uw aangepaste borden arriveren. Houd er rekening mee dat deze platen niet-officiële accessoires van derden zijn en dat het bedrijf dat ze maakt op geen enkele manier gelieerd is aan Sony, het PlayStation-merk of de nieuwe PlayStation 5.

PlateStation is misschien wel een van de eerste bedrijven die op deze trend inspringen, maar het zal zeker niet de laatste zijn. Aangepaste platen waren enorm met de Xbox 360, en het zou ons niet verbazen als Sony de komende maanden zijn eigen platen uitbrengt. Dat gezegd hebbende, behalve de vreemde opmerkingen van LinkedIn, is er geen woord van Sony over officiële PS5-faceplates. De console wordt echter op 12 november gelanceerd, dus er is nog wat tijd.

Wat Sony deze week heeft bevestigd, is dat een aantal populaire entertainment-apps is vanaf dag één beschikbaar op PS5, inclusief Netflix, YouTube, Disney +, Apple TV, Spotify en Twitch.

Jacob begon als hobby op de universiteit met videogames en technologie, maar het werd hem al snel duidelijk dat dit was wat hij wilde doen voor de kost. Hij woont momenteel in New York en schrijft voor BGR. Zijn eerder gepubliceerde werk is te vinden op TechHive, VentureBeat en Game Rant.

Written By
More from Vanessa Hale

Deze enorme Xbox One-deal voor een harde schijf van 12 TB is perfect voor Game Pass-abonnees

Xbox Game Pass abonnees zullen weten dat met zo veel geweldige games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *