watchOS 9.3 is uitgebracht, met een nieuwe wijzerplaat!

watchOS 9.3 is uitgebracht, met een nieuwe wijzerplaat!

Heb je een Apple Watch? Dan kun je nu updaten naar watchOS 9.3. Het is een kleine update met als meest in het oog springende toevoeging een nieuwe tweak. Wat is er nieuw in watchOS 9.3? Hoe download je de update?

Bekijk OS 9.3

watchOS 9.3 is een kleine update. Apple vat het zo samen in de bijbehorende release-opmerkingen: “watchOS 9.3 bevat nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes, en introduceert een nieuwe wijzerplaat, Unity Mosaic, die de geschiedenis en cultuur van leeuwen viert ter ere van Black History Month.

iPhone 14 Pro nu tot € 10 korting per maand!

de Wijzerplaat met mozaïekeenheid In de kleuren van de Afrikaanse vlag en wederom passend bij Apple’s nieuwe Apple Watch Sport Band. Om het plaatje compleet te maken verscheen er ook een wallpaper in deze stijl voor de iPhone. Apple publiceert jaarlijks wallpapers, figuren en waakhonden over dit onderwerp. Onlangs zijn er ook privé verschenen rode wijzerplaten In het kader van Wereldaidsdag.

Hoe download ik watchOS 9.3?

Om te kunnen updaten, moet je eerst je iPhone updaten naar het nieuwste besturingssysteem. Dit is het iOS 16.3Deze versie is gisteren uitgebracht. Er zijn twee manieren om uw Apple Watch bij te werken naar watchOS 9.3.

READ  DMG Radio viert het laatste weekend van de zomer met prijzen en zomermuziek - Deurne Media Groep

via je iPhone. Zorg ervoor dat uw Apple Watch op de oplader staat met een batterij van minimaal 50% en dat uw iPhone in de buurt is en verbonden is met wifi. Open de Watch-app, ga naar het tabblad ‘Mijn horloge’, tik op ‘Algemeen’, selecteer ‘Software-update’ en tik op ‘Downloaden en installeren’.

via de Apple Watch zelf: Open de app Instellingen op uw Apple Watch, ga naar Algemeen en selecteer Software-update. Volg daarna de instructies op het scherm om de update te downloaden en te installeren.

Misschien vindt u dit ook interessant

🏃‍♀️ watchOS 9.2 uitgebracht: race zelf (en andere nieuwe functies)

⌚️ Apple Watch bandje verwisselen: hoe doe je dat?

🔋 Zo activeer je de energiebesparende modus op je Apple Watch

🆕 iOS 16.3 is uit: dit zijn de 5 nieuwe iPhone-features

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *