WB Games plaagt blijkbaar Super Smash Bros-Like Multiversus

Direct, Multiversum Het is misschien wel het ergste om te blijven gamen. Het vechtspel geïnspireerd door Smash Bros. Het zal een aantal Warner Bros.-pictogrammen bevatten. , uitgebreide franchises zoals Looney Tunes, DC en Lord of the Rings. WB Games heeft deze geruchten niet bevestigd, maar verschillende officiële Twitter-accounts zijn mogelijk vanavond begonnen met hints naar het project. Zowel de officiële Twitter-accounts van Looney Tunes als Tom & Jerry’s hebben de uitgever getagd in tweets met vreemd ontbrekende tekens. In het geval van Looney Tunes is Bugs Bunny vervangen door een witte stippellijn op een foto met Daffy, terwijl Tom & Jerry ook ontbreekt op een foto met Spike.

De tweet is te vinden op het hieronder ingesloten Looney Tunes Twitter-account, terwijl de tweet te vinden is van Tom & Jerry Hier.

Het is vermeldenswaard dat Bugs Bunny en Tom en Jerry Het was opgenomen in een mogelijke lijst van een game die vorige maand uitlekte. Andere speelbare personages zouden Batman, Harley Quinn, Gandalf, Rick en Morty en meer moeten zijn. Op dit moment lijkt het niet op andere officiële Twitter-accounts, de rest van de gelekte personages hebben vergelijkbare teasers gedeeld. Deze twee zullen echter waarschijnlijk de eerste van velen zijn, op basis van een officiële onthulling in de nabije toekomst. Als zodanig zullen fans van deze eigenschappen hun ogen open willen houden!

De Super Smash Bros-franchise is al meer dan 20 jaar een enorm succes voor Nintendo, maar de serie heeft maar weinig navolgers gezien. Playstation All Stars Battle Royale En Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up Het zijn twee oude voorbeelden, terwijl de laatste maand de release van Nickelodeon All Star Brawl. Geen van deze games heeft een fractie van het succes van Super Smash Bros. , maar Warner Bros. Een sterke cast van personages, en het gerucht gaat dat NetherRealm Studios zich bezighoudt met de ontwikkeling van games! Dit zou een recept kunnen zijn voor een winnende formule, maar voor nu is het afwachten!

Wat vind je van het concept? Multiversum? Wil je de Smash-kloon zien slagen? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

READ  Speciaal onderzoeksteam gevormd door UP To Probe The Rise Of Vikas Dubey
Written By
More from Aubrey Mason
Betekenis Guru Purnima 2020: datum, tijd en belang van de gunstige dag
Twitter 5 juli 2020 markeert een belangrijke dag voor de hindoe-cultuur met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *