We zijn gered: deze mod “Morrowind Removed” haalt Morrowind uit Morrowind

Het enige waar Morrowind veel van had, was Morrowind, en nu, bedankt Cafeïneslang op NexusMods (Opent in een nieuw tabblad), dit probleem is opgelost. Ten eerste waarnemer (Opent in een nieuw tabblad) Door Elder Scrolls YouTuber Mickey D (Opent in een nieuw tabblad)Morrowind Removed heeft het eiland Vvardenfell volledig geëlimineerd en de open oceaan verlaten (en Solstheim Island, als je Bloodmoon hebt geïnstalleerd). In de woorden van de mod-schrijver: “Vvardenfell werd verwijderd omdat je niet kon acteren.”

Maar het was niet genoeg voor mij om deze meme vast te pinnen en het een dag te noemen, ik moest Morrowind zonder Morrowind proberen. Ik moest het in mijn botten voelen. Ik heb zojuist het .esp-bestand in mijn map met gegevensbestanden geplaatst, net als bij elke andere mod, en heb de winkelversie van GOG gelanceerd, zodat ik het personage kon gebruiken dat ik aan het begin van de pandemie had gemaakt.

Written By
More from Aubrey Mason
Starfield heeft twee keer zoveel dialogen als Skyrim
Sci-fi RPG Bethesda sterrenveld Het belooft een groot, fantasierijk plezier te worden…’Zoals...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *