Weekend pc-speldeals: proef enkele ruimtetitels en vroege herfstspecials

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plaats worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

De bundelruimte ontving deze week nog een herfstbundel, omdat Humble de Sweet Farm Fall-bundel met negen spellen.

De drie niveaus beginnen met de sport van $ 1, die aanbiedt Out There: Ω Edition en ToeJam & Earl: Back in the Groove plus de soundtrack. Als je naar het tweede niveau gaat door ongeveer $ 8 (huidige gemiddelde prijs) te betalen, krijg je verschillende hits toegevoegd aan je verzameling, namelijk SUPERHOT, Moonlighter, en Chuchel Cherry-editie.

Het derde en laatste niveau komt uit op $ 12, en de ingewanden bevatten A Hat in Time, Sigma Theory: Global Cold War, Necronator: Dead Wrong, en Koffie praten.

Als u eigenaar bent van een virtual reality-headset, wilt u dit waarschijnlijk niet missen Humble’s Fall VR-bundel van vorige week, die binnenkomt met hits als The Walking Dead: Saints & Sinners, Zero Calibre VR, en Ik verwacht dat je sterft.

Een andere dubbele weggeefactie is klaar en klaar om dit weekend door jou te worden geclaimd in de Epic Games Store. De Textorcist is vervangen door Elite gevaarlijk en De wereld naast de deur als de nieuwste freebies.

Elite gevaarlijk arriveert als een multiplayer-ruimtesimulatortitel die de Melkweg als je speeltuin biedt. Onlangs werd de Horizons-uitbreiding een onderdeel van het basisspel, waardoor iedereen toegang heeft tot grondmissies. Ondertussen, De wereld naast de deur is een mix tussen een visuele roman en een snel puzzelspel dat de avonturen volgt van Jun, een tiener die vastzit in een parallel universum.

READ  Nieuwe Halo Infinite Update heeft goed nieuws voor Xbox Series X-spelers

Je kunt grijpen beide spellen gratis tot 26 november. Wat er hierna komt, MudRunner wordt aangeboden nadat de promotie van het huidige duo is afgelopen.

Het lijkt erop dat het enige gratis evenement dat momenteel wordt uitgevoerd, de in-ontwikkelingstitel van Cloud Imperium Games is Star Citizen. De ruimtesimulatiespel is gratis te spelen tot 2 december en biedt gedurende het evenement ook meer dan 100 schepen om gratis uit te proberen.

Grote deals

De Steam Autumn Sale zou zo ongeveer hier moeten zijn, dus misschien wil je grote aankopen uitstellen voordat de promotie zijn deuren opent. Als je helemaal niet kunt wachten, kijk dan hieronder voor onze hoogtepunten voor dit weekend. Er zijn momenteel nogal wat games van grote uitgevers zoals Microsoft, Ubisoft en EA te koop, maar houd er rekening mee dat ze allemaal abonnementsservices bieden bij de meeste van hun waren.

DRM-vrije goedheid

Je DRM-vrije aanbieding van deals dit weekend van GOG bevat games uit een breed scala aan genres. Het heeft zelfs een grote Verkoop gemaakt in Polen aan de hand. Bekijk onze hoogtepunten hieronder:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om niet nog meer games toe te voegen aan je groeiende achterstand dit herfstseizoen. Natuurlijk staan ​​er enorm veel meer deals klaar op internet als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd daar je ogen voor open en heb een fantastisch weekend.

READ  Watch Dogs Legion DLC heeft een speelbare, moderne Assassin's Creed-huurmoordenaar

Written By
More from Max Mcgee

China bespreekt een vierpuntenplan met Pakistan, Nepal en Afghanistan tijdens een pandemie

Four Country Meeting: BRI is een initiatief van meerdere miljarden dollars, gelanceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *