5 games die je nu met flinke korting kunt kopen in de PlayStation Store

5 games die je nu met flinke korting kunt kopen in de PlayStation Store

Regelmatig zijn er acties in de PlayStation Store die de moeite waard zijn. Speciaal voor jou hebben we vijf topgames met fikse korting op een rijtje gezet.

Waar je vroeger alle spellen fysiek kocht, is dat tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Alle spellen zijn digitaal beschikbaar. Het voordeel is dat deze in uw bibliotheek blijven, zelfs als u ze verwijdert. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je je game kwijtraakt als je ruimte wilt maken op je schijf. Als je het daarna wilt spelen, download het dan gewoon opnieuw. U kunt ook betalen via speciale gamecards die gewoon online beschikbaar zijn. Je hoeft dus geen creditcard te hebben, wat het makkelijk maakt.

Games met korting uit de PlayStation Store

Er zijn ook regelmatig promoties in de PlayStation Store. Soms zijn games zelfs goedkoper dan de gebruikte die je in verschillende winkels kunt krijgen. Ook deze week zijn er genoeg acties in de PlayStation Store die de moeite waard zijn. Speciaal voor jou selecteren we vijf topacties.

The Division 2

PlayStation komt met een zeer aantrekkelijke deal voor The Division 2. Deze multiplayer loot shooter helpt je door de tijd. Als je de campagne doorkomt, is het echt leuk. Vooral het eindspel is het waard, waar de missies echt uitdagend worden. Het spel is nu voorbij 5,09 euro verkrijgbaar in de PlayStation Store.

READ  Path of Exile: de Battle Royale-modus is terug

Persona 5 Royal Deluxe Edition

Als je de gemiddelde PlayStation 4-speler vraagt ​​welke vijf games zijn of haar favoriet is, kom je al snel uit bij Persona 5. De speciale RPG was een bijzonder succes. Een groep tieners in Tokio ontdekt een grote samenzwering. Door harten te veranderen proberen ze de corrupte mensen op de goede weg te krijgen. De Royal Deluxe Edition bevat een aantal nieuwe personages en locaties die nog niet aanwezig zijn in het originele deel. Je kunt het voorlopig scoren 48,99 euro.

Nioh 2

Nioh 2 is zo’n typisch spel dat je vaak vergeet. Dat is niet terecht, want het is een erg vermakelijk spel. Het is ook een prima voorbereiding op Demon Souls die in november voor de PlayStation 5 uitkomen. Het is een hack & slash-game waarin je je weg moet vinden in een donkere wereld. Een actie-RPG die zeker het spelen waard is. De game is nu te scoren 39,89 euro.

Resident Evil 3

Resident Evil is een echte klassieker. Deze horrorspel is al een hele tijd uit, dus Capcom besloot dit jaar een remake te maken. En ja, deze versie is eigenlijk beter dan het origineel. Alles ziet er geweldig uit. Je bent constant bang. Tussendoor heb je ook fantastische gevechten en puzzels die je tot het uiterste drijven. Het is nu beschikbaar in de PlayStation Store voor 29,99 euro.

Dragon Ball Z: Kakarot

Ben je een fan van Dragon Ball Z? Dan mag Dragon Ball Z: Kakarot niet ontbreken in jouw verzameling! Dit is meer dan alleen een vechtgame, want in deze game ga je echt op pad met je favoriete personages uit de serie. Je vecht, traint, vist, eet en verbindt je met andere personages uit de serie. Natuurlijk zit de welbekende Dragon Ball Z-humor ook in de game. Het spel kost niet 39,89 in de PlayStation Store.

READ  BJP-regering om eenjarig bewind in Karnataka te vieren

Liever Nintendo Switch-spellen met flinke korting? Bekijk dit artikel!

Reageer op artikel:

5 games die je nu met flinke korting kunt kopen in de PlayStation Store

Written By
More from Aubrey Mason
EA’s Patent Adaptive Difficulty System dat is aangepast om je langer te laten spelen
Electronic Arts heeft een adaptief moeilijkheidsgraadsysteem ontwikkeld dat de moeilijkheidsgraad van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories